Kanka ben de onu diyorum kendime ama ya düzgün indirim olmayıp bu vatandaki sistemin de fiyatı artarsa o yüzden acele ediyorum yoksa acelem yokŞuan ki dolar - TL kurunda alınabilir. Ancak 10 Haziran saat 20:00 da İtopya karne indirimleri başlayacak yani istersen bekleyebilirsin karar sizindir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu daha iyi olur.
Bu nedenle kendin düşünüp, durumu tart göre karar verebilirsin. Yani bende kararsızım bekliyorumKanka ben de onu diyorum kendime ama ya düzgün indirim olmayıp bu vatandaki sistemin de fiyatı artarsa o yüzden acele ediyorum yoksa acelem yok
yok kankam onu almaktan vazgeçtimekran kartının tek fan olması beni korkuttu
yok kanka onu almıcam sadece vatandan almam sorun çıkartır mı onu düşünüyorumHocam piyasa hızlı değişiyor ama yaklaşık 1 ay önce rx6600xt ve 12.nesil i3 olan bir sistemi topladığımda itopya üzerinden 13.5k gibi bir fiyat çıkmıştı . Belki hala diziliyordur bakmanı öneririm
Vatan dan alman sorun çıkartmaz benim arkadaşım vatan da toplama bilgisayar yaptı kendisi sonra aldı ve sorunsuz bir şekilde kullanıyor, bir ara hdd'si sıkıntı yaratmıştı götürdü ve adamlar ilgilendi hemen hiçbir sorun yaşamazsın fakat, bazı parçaları pahalıya alma imkanın var vatan dayok kankam onu almaktan vazgeçtim
yok kanka onu almıcam sadece vatandan almam sorun çıkartır mı onu düşünüyorum
Teşekkürler kankam kobe goat :dVatan dan alman sorun çıkartmaz benim arkadaşım vatan da toplama bilgisayar yaptı kendisi sonra aldı ve sorunsuz bir şekilde kullanıyor, bir ara hdd'si sıkıntı yaratmıştı götürdü ve adamlar ilgilendi hemen hiçbir sorun yaşamazsın fakat, bazı parçaları pahalıya alma imkanın var vatan da
sadece kasa ve PSU Yok belli ekipmanlar var!!Nasıl yani anlayamadım
Kasa ve psu kötü mü demeye çalıştın