Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,068
Hayır alınmaz bu sistem
RTX 2060 hiç alma. Toplama yapsan olur mu yoksa hazır mı alacaksın?Kanka şuan acelem yok ama ben de o sistemi kaçırırım diye korkuyorum hemen bitiyor ya da site falan çöküyor sıkıntı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
internetten alacağım ama ben
Kanka hazırRTX 2060 hiç alma. Toplama yapsan olur mu yoksa hazır mı alacaksın?
Bu sistemi almayacağım o fikrimi değiştirdim sadece vatandan pc almam sorun ılur mu onu düşünüyormHayır alınmaz bu sistem
Benim anlamadığım neden sorun çıkarıyorlar. Sanki onlardan para kesiliyor.İlgilenirler, zaten mağazaları olan kurumlar belli, Mediamarkt, Teknosa, Vatan aşağı yukarı yaşayacağınız deneyimler aynı olur. Bazı bölgedeki mağazaların yöneticileri g....lı olabiliyor zaten sorun da onlardan çıkıyor.
Benim attığım sistem daha iyi hocam.Kanka hazır
Bu sistemi almayacağım o fikrimi değiştirdim sadece vatandan pc almam sorun ılur mu onu düşünüyorm
INTEL I5 11400F-ASUS DUAL RX6600-8G-PRIME H510M-E-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 11400F-ASUS DUAL RX6600-8G-PRIME H510M-E-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
alırsam bunu alırım
Evet benim tek düşüncem şuan vatanda sıkıntı çıkar mı sorun olmaz derseniz alacağımsanırım alışveriş kredisi için vatan istiyor arkadaş ona göre öneriler yapalım arkadaşlar
İtopyadan da alabilirim ama şuan sistemleri pahalısanırım alışveriş kredisi için vatan istiyor arkadaş ona göre öneriler yapalım arkadaşlar
Şuan beklemesi yapacağı en mantıksız hareket olur, son kur artışları fiyatlara daha fazla yansımadan alması gerekli.Tavsiyem bekle şu sıralar dolar yüksek. Ha ben beklemem diyorsan cumartesi Da sistem gelecek. Ona bakabilirsin.
bence sıkıntı çıkmaz yazın ben de vatandan alacağım itopyadan alacaktım fakat o kadar yüksek limitli bir kredi kartım yokEvet benim tek düşüncem şuan vatanda sıkıntı çıkar mı sorun olmaz derseniz alacağım
İtopyadan da alabilirim ama şuan sistemleri pahalı
Knk devlet kaç aydır faizi düşürüyor o yüzden dolar asla düşmüyor ama Dolar 18 - 20'ye çıkarsa ki az kaldı: Faiz paketi yayınlanacak 2 ay boyunca doları 12 de bile görmemiz mümkün olacak. Kaynak : Avrasya YatırımŞuan beklemesi yapacağı en mantıksız hareket olur, son kur artışları fiyatlara daha fazla yansımadan alması gerekli.
Onda sadece RAM, Ekran Kartı, işlemci ve anakart var.Kanka hazır
Bu sistemi almayacağım o fikrimi değiştirdim sadece vatandan pc almam sorun ılur mu onu düşünüyorm
INTEL I5 11400F-ASUS DUAL RX6600-8G-PRIME H510M-E-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 11400F-ASUS DUAL RX6600-8G-PRIME H510M-E-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
alırsam bunu alırım,
Nasıl yani anlayamadımOnda sadece RAM, Ekran Kartı, işlemci ve anakart var.
Kasa!!
PSU!!
Kasa ve psu kötü mü demeye çalıştınOnda sadece RAM, Ekran Kartı, işlemci ve anakart var.
Kasa!!
PSU!!
Şuan ki dolar - TL kurunda alınabilir. Ancak 10 Haziran saat 20:00 da İtopya karne indirimleri başlayacak yani istersen bekleyebilirsin karar sizindir.INTEL I3 10105F-EVGA RTX2060 SC-MSI H510M-A PRO -KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 10105F-EVGA RTX2060 SC-MSI H510M-A PRO -KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
alınır mı
Bu daha iyi olur.Kanka hazır
alırsam bunu alırım