Vatandan Bi̇lgi̇sayar Alınır Mı?

Kanka şuan acelem yok ama ben de o sistemi kaçırırım diye korkuyorum hemen bitiyor ya da site falan çöküyor sıkıntı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

internetten alacağım ama ben
RTX 2060 hiç alma. Toplama yapsan olur mu yoksa hazır mı alacaksın?

RTX 2060 hiç alma. Toplama yapsan olur mu yoksa hazır mı alacaksın?
Kanka hazır

Hayır alınmaz bu sistem
Bu sistemi almayacağım o fikrimi değiştirdim sadece vatandan pc almam sorun ılur mu onu düşünüyorm

alırsam bunu alırım

İlgilenirler, zaten mağazaları olan kurumlar belli, Mediamarkt, Teknosa, Vatan aşağı yukarı yaşayacağınız deneyimler aynı olur. Bazı bölgedeki mağazaların yöneticileri g....lı olabiliyor zaten sorun da onlardan çıkıyor.
Benim anlamadığım neden sorun çıkarıyorlar. Sanki onlardan para kesiliyor.

Kanka hazır

Bu sistemi almayacağım o fikrimi değiştirdim sadece vatandan pc almam sorun ılur mu onu düşünüyorm

alırsam bunu alırım
Benim attığım sistem daha iyi hocam.

sanırım alışveriş kredisi için vatan istiyor arkadaş ona göre öneriler yapalım arkadaşlar

sanırım alışveriş kredisi için vatan istiyor arkadaş ona göre öneriler yapalım arkadaşlar
Evet benim tek düşüncem şuan vatanda sıkıntı çıkar mı sorun olmaz derseniz alacağım

İtopyadan da alabilirim ama şuan sistemleri pahalı

Tavsiyem bekle şu sıralar dolar yüksek. Ha ben beklemem diyorsan cumartesi Da sistem gelecek. Ona bakabilirsin.
Şuan beklemesi yapacağı en mantıksız hareket olur, son kur artışları fiyatlara daha fazla yansımadan alması gerekli.

Evet benim tek düşüncem şuan vatanda sıkıntı çıkar mı sorun olmaz derseniz alacağım

İtopyadan da alabilirim ama şuan sistemleri pahalı
bence sıkıntı çıkmaz yazın ben de vatandan alacağım itopyadan alacaktım fakat o kadar yüksek limitli bir kredi kartım yok

Şuan beklemesi yapacağı en mantıksız hareket olur, son kur artışları fiyatlara daha fazla yansımadan alması gerekli.
Knk devlet kaç aydır faizi düşürüyor o yüzden dolar asla düşmüyor ama Dolar 18 - 20'ye çıkarsa ki az kaldı: Faiz paketi yayınlanacak 2 ay boyunca doları 12 de bile görmemiz mümkün olacak. Kaynak : Avrasya Yatırım

Kanka hazır

alırsam bunu alırım,
Onda sadece RAM, Ekran Kartı, işlemci ve anakart var.
Kasa!!
PSU!!

alınır mı
Şuan ki dolar - TL kurunda alınabilir. Ancak 10 Haziran saat 20:00 da İtopya karne indirimleri başlayacak yani istersen bekleyebilirsin karar sizindir.

Kanka hazır

alırsam bunu alırım
Bu daha iyi olur.

Geri