Vatandan Bi̇lgi̇sayar Alınır Mı?

Alınabilir.

Fiyatı normal Dolar 14,8 iken 9999a satılıyordu bu tür sistemler şuanda 17,3 oran-orantı kurarsan 11500 olması normal fiyat.

Şuan ki dolar - TL kurunda alınabilir. Ancak 10 Haziran saat 20:00 da İtopya karne indirimleri başlayacak yani istersen bekleyebilirsin karar sizindir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu daha iyi olur.
Kanka ben de onu diyorum kendime ama ya düzgün indirim olmayıp bu vatandaki sistemin de fiyatı artarsa o yüzden acele ediyorum yoksa acelem yok

• Beğen
Reaksiyonlar: f0ze
Kanka ben de onu diyorum kendime ama ya düzgün indirim olmayıp bu vatandaki sistemin de fiyatı artarsa o yüzden acele ediyorum yoksa acelem yok
Bu nedenle kendin düşünüp, durumu tart göre karar verebilirsin. Yani bende kararsızım bekliyorum 😫

ekran kartının tek fan olması beni korkuttu

Hocam piyasa hızlı değişiyor ama yaklaşık 1 ay önce rx6600xt ve 12.nesil i3 olan bir sistemi topladığımda itopya üzerinden 13.5k gibi bir fiyat çıkmıştı . Belki hala diziliyordur bakmanı öneririm

ekran kartının tek fan olması beni korkuttu
yok kankam onu almaktan vazgeçtim

Hocam piyasa hızlı değişiyor ama yaklaşık 1 ay önce rx6600xt ve 12.nesil i3 olan bir sistemi topladığımda itopya üzerinden 13.5k gibi bir fiyat çıkmıştı . Belki hala diziliyordur bakmanı öneririm
yok kanka onu almıcam sadece vatandan almam sorun çıkartır mı onu düşünüyorum

yok kankam onu almaktan vazgeçtim

yok kanka onu almıcam sadece vatandan almam sorun çıkartır mı onu düşünüyorum
Vatan dan alman sorun çıkartmaz benim arkadaşım vatan da toplama bilgisayar yaptı kendisi sonra aldı ve sorunsuz bir şekilde kullanıyor, bir ara hdd'si sıkıntı yaratmıştı götürdü ve adamlar ilgilendi hemen hiçbir sorun yaşamazsın fakat, bazı parçaları pahalıya alma imkanın var vatan da

Vatan dan alman sorun çıkartmaz benim arkadaşım vatan da toplama bilgisayar yaptı kendisi sonra aldı ve sorunsuz bir şekilde kullanıyor, bir ara hdd'si sıkıntı yaratmıştı götürdü ve adamlar ilgilendi hemen hiçbir sorun yaşamazsın fakat, bazı parçaları pahalıya alma imkanın var vatan da
Teşekkürler kankam kobe goat :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,652
Üyeler
186,651
Son üye
yıldız koyun
Geri