Vatandan Bi̇lgi̇sayar Alınır Mı?

alınır mı
İyi aslında ama daha iyisi yapılabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alınır mı
Vatan bilgisayarın sistemi şöyle işliyor:
Ürünler pahalı, uzun süre satılmayınca ucuza satıyorlar.

Ben fiyattan değil de vatandan pc almak konusunda şüphem var sorun olursa falan ilgilenmeleri nasıl

rx 6600 lu var 13k ya onu almayı düşündüm şimdi ama vatana güvenemiyorum o konuda
6600 al geç.

https://www.itopya.com/bbl-dragon_h19765 itopyanın da yeni çıkardığı sistem 15k dan çıkmış fiyatlar da artıyor

6600 al geç.
vatandan alınır mı sence

Ben fiyattan değil de vatandan pc almak konusunda şüphem var sorun olursa falan ilgilenmeleri nasıl

İlgilenirler, zaten mağazaları olan kurumlar belli, Mediamarkt, Teknosa, Vatan aşağı yukarı yaşayacağınız deneyimler aynı olur. Bazı bölgedeki mağazaların yöneticileri g....lı olabiliyor zaten sorun da onlardan çıkıyor.

Tavsiyem bekle şu sıralar dolar yüksek. Ha ben beklemem diyorsan cumartesi Da sistem gelecek. Ona bakabilirsin.
Kanka şuan acelem yok ama ben de o sistemi kaçırırım diye korkuyorum hemen bitiyor ya da site falan çöküyor sıkıntı

İlgilenirler, zaten mağazaları olan kurumlar belli, Mediamarkt, Teknosa, Vatan aşağı yukarı yaşayacağınız deneyimler aynı olur. Bazı bölgedeki mağazaların yöneticileri g....lı olabiliyor zaten sorun da onlardan çıkıyor.
internetten alacağım ama ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,236
Üyeler
173,946
Son üye
ozcan ozcan
Geri