İsmail Aslan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 6,767
Neden yimezler merak etme de arkadaşınaarkadaş internetten alışverişe güvenemiyor ondan vatan diyo
Neden yimezler merak etme de arkadaşınaarkadaş internetten alışverişe güvenemiyor ondan vatan diyo
arkadaş 15 şubatta alcakmış maaş yatıyomuş o zamana oturu mu fiyatlar?az daha bekle istersen piyasa bi otursun 3000 serisi kartlar var fiyaına göre çok iyi performans veren kartlar o katların kullanıldığı sistemleri tercih edin
istanbul da yaşıyosa benim attım sistemi ordan allabilirarkadaş internetten alışverişe güvenemiyor ondan vatan diyo
seçersen aynı fiyata geliyo attığın sistemle5600x seçeyimmi?
Kötü, anakart çöp 3600 ile 3060ti 1080p de darboğaz yapıyor, anakart iğrenç olduğu için overclock da yapamaz.bu alınır ama o alınmaz
TEKNOPANDA-KARAKIZ/GIGABYTE GeForce RTX 3060 VISION OC 12GB/AMD RYZEN 7 3700X/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA
TEKNOPANDA-KARAKIZ/GIGABYTE GeForce RTX 3060 VISION OC 12GB/AMD RYZEN 7 3700X/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TEKNOPANDA-KARAKIZ ITOPYA'da.www.itopya.com
tam net konuşamam fakat şuan her şey çok pahalı beklede diyemem daha pahalı olabilir ama 2070 süperli bir sisteme bu parayı vermek bence hiç mantıklı değil 3060 ti kartıyla bir sistem kurulabilir kartın performansıda 2080 super seviyesindeydi yalnış hatırlamıyorsamarkadaş 15 şubatta alcakmış maaş yatıyomuş o zamana oturu mu fiyatlar?
Twitch ve Youtuber sistemlerinden uzak durun hocam, kazık hepsi.bu alınır ama o alınmaz
TEKNOPANDA-KARAKIZ/GIGABYTE GeForce RTX 3060 VISION OC 12GB/AMD RYZEN 7 3700X/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA
TEKNOPANDA-KARAKIZ/GIGABYTE GeForce RTX 3060 VISION OC 12GB/AMD RYZEN 7 3700X/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TEKNOPANDA-KARAKIZ ITOPYA'da.www.itopya.com
Şanlıurfa ne istanbulu belki 1 kere gitmemiştiristanbul da yaşıyosa benim attım sistemi ordan allabilir
itopya gayet güvenilir çoğu büyük yayıncının çalıştığı hatta Abdulah abinin çıkardığı son sistem de ordandı
81 ilede gönderim yapıyorlarŞanlıurfa ne istanbulu belki 1 kere gitmemiştir