Bildiğiniz gibi bugün 11.11 özel vatan büyük indirimler yaptı. 7500 + rtx 4060 TI alacaktım ama geç kaldım ne yazık ki. Bu ve diğer sistemleri alan arkadaşlar sistemden memnun musunuz? Alamadım meraklandım soruyorum
ben memnunum sıkıntısız çalışıyorBildiğiniz gibi bugün 11.11 özel vatan büyük indirimler yaptı. 7500 + rtx 4060 TI alacaktım ama geç kaldım ne yazık ki. Bu ve diğer sistemleri alan arkadaşlar sistemden memnun musunuz? Alamadım meraklandım soruyorum
kankam nasıl kaçırdın 11.11 günü bile sade vatanpc instg. bile sayaç vardıBildiğiniz gibi bugün 11.11 özel vatan büyük indirimler yaptı. 7500 + rtx 4060 TI alacaktım ama geç kaldım ne yazık ki. Bu ve diğer sistemleri alan arkadaşlar sistemden memnun musunuz? Alamadım meraklandım soruyorum
Hangi sistem hocam ve oynadığınız oyunda ne kadar fps alıyorsunuz ve bilgisayarda fanlar vs. sizi rahatsız ediyor muben memnunum sıkıntısız çalışıyor
Bence az daha iyi ram koysalardı ve Zotac yerine daha iyi bir marka koysalardı o zaman alınırdı anca yani 25.999TL'de alınırdı ama bence o parçalar ile 23K civarı o sistemin hakkı Max 24kankam nasıl kaçırdın 11.11 günü bile sade vatanpc instg. bile sayaç vardı
hangi combo alırdınız hocam 16.5luk ile 21liğin fiyati iyiydi tekVatandan bir çok sistem alıp sattım. Şimdi 5600G olan sistemi kullanıyorum. Şu sisteme denk gelseydim çekerdim bir tane. Önümüzdeki maçlara bakacağız
Ah hocam inan hiç bilmiyordum. Hatta siz dediniz şimdi vatan'ı instagram'dan takip ediyorum. burdaki sıcak fırsatlar kanalında öğrendim dışarıya hazırlan cüzdanı hazırla vs. geç kaldım ne yazık kikankam nasıl kaçırdın 11.11 günü bile sade vatanpc instg. bile sayaç vardı
bu ay başka yerden pc yapan olur hocam dert etmeyin 26k olan sistem benzeri markalarla mayıs ayında da 25.5k dan satılmıştı.Ah hocam inan hiç bilmiyordum. Hatta siz dediniz şimdi vatan'ı instagram'dan takip ediyorum. burdaki sıcak fırsatlar kanalında öğrendim dışarıya hazırlan cüzdanı hazırla vs. geç kaldım ne yazık ki
26 olanı net alırdımhangi combo alırdınız hocam 16.5luk ile 21liğin fiyati iyiydi tek
oyun oynadınız mı kaç fps oynadığınız oyunlarda?ben 7500f 4060 ti modelini aldım ssd stoğu yoktu 27 ye geldi başka ssd ile fiyatı iyi mi hala emin değilim bir de 2.bir monitör alacağım