bende sana şöyle sorayım o zaman neden olmasın ?Ozaman peki neden 2 yil garantisi var nie yani ??
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dağıtım şirketi derken
bende sana şöyle sorayım o zaman neden olmasın ?Ozaman peki neden 2 yil garantisi var nie yani ??
Dağıtım şirketi derken
80+'ın güvenlikle uzaktan yakından alakası yok.psu 80+ mı akım koruması var mı modelini atarmısınız
Kaplumbağa dedenneden 2 yil garantisi var
Tüm parçalar vatana aittir ama hazır sistem olarak aldım hepsinin aynanda 2 yillik garantisi başlayacakÇoğu parça güçten kaynaklanan sorunlarda garanti dışı ediyor.
2 yıl garanti parçanın garantisidir senin psu bozarsa psun suçlu demektir yani adam karşılamaz.
En kısa sürede değiştir sonra uğraşıp durursun.
Tüm parçalar vatana aittir ama hazır sistem olarak aldım hepsinin aynanda 2 yillik garantisi başlayacak
sistem de hangi parçalar var merak ettim deMerhaba arkadaşlar vatandan Hazır sistemi aldim psu su biraz kalitesiz çıktı 2 yil garantisi va ani elektrik kesintisinde dolayı psu diğer paracalarada zarar verdi diyelim vatan tum parçalari karşılamak zorunda demi sonuçta içindekilerin hepsinin 2 yil garantisi var demi ?
Akım korumalı priz faydası olur mu bende var denedim ısıtıcı ve farklı bişi taksam hemen kapatıyor kendisi ama aniden elektriği kesiyor ya zarar verir mi acabasemtinde bende olduğu gibi çok ani elektrik gidip gelmesi dalgalanması oluyosa aşağıdakini öneririm 6 aydır kullanıyorum şükür bi sıkıntı yaşamadım
Bu yüksek voltaj için değilmi ama Aşırı gelen jsemtinde bende olduğu gibi çok ani elektrik gidip gelmesi dalgalanması oluyosa aşağıdakini öneririm 6 aydır kullanıyorum şükür bi sıkıntı yaşamadım
3060 H610M 500gb ssd öyle zaten en önemlileri bunlarsistem de hangi parçalar var merak ettim de
Elektrik kesintisi anında evdeki elektronik cihazlarda hasar oluşursa ürünün faturası ile birlikte tüketici hakem heyetine giderek ürünün tamir oluyorsa tamirini olmuyorsa da ücretini alabilirsinOzaman peki neden 2 yil garantisi var nie yani ??
Dağıtım şirketi derken
Çokkkkk teşekkür ederim gerçekten icimi bir nebzede olsa rahatlattın birde senin psu nun linkini atma sansin varmiElektrik kesintisi anında evdeki elektronik cihazlarda hasar oluşursa ürünün faturası ile birlikte tüketici hakem heyetine giderek ürünün tamir oluyorsa tamirini olmuyorsa da ücretini alabilirsin