Vatandan mağazadan ürün aldım iade alırlar mı?

XPCX

80+
Reaksiyon skoru
88
Çoklu Konu, Spam
Merhaba arkadaşlar vatan mağazadan bir ürün aldım ama kutusunu açmadım para iadesi verirler mi geri alırlar mı ürünü?

Ben 7 8 ay önce kulaklık aldım kutusunu açtım ama kullanmadım çünkü defoluydu götürdüm para iadesi aldım

Ben 7 8 ay önce kulaklık aldım kutusunu açtım ama kullanmadım çünkü defoluydu götürdüm para iadesi aldım
Vay be hocam sizinkisi de iyi şansmış 7-8 ay kullanmadığınızı nasıl kanıtladınız sonuçta kutuyu açmışsınız

Ben sıvı soğutma almıştım ürünü sistemime montajladıktan sonra pompa sesi arızası ile 30dk sonra geri gittim iade etmeye iade alamayacaklarını servise gönderip servisten iade veya değişim raporu çıkarsa yapacaklarını iletmişlerdi. Ürün servise gitti servisten 40 gün sonra sanırım değişim ürünü gönderildi. Bu süreç içerisinde mantıklı ve olayı düzgünce anlayabilecek ve anlatabilecek bir muhattap bulamamıştım.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Kutusunu açmadıysan direkt alırlar.
Aldığım mağazadan farklı mağazaya götürdüm iade almadı
Alırlar hocam merak etmeyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır 7 8 ay önce aldım geri verdim dedim 7 8 ay boyunca bende olsa almazlar :ROFLMAO:

Ben sıvı soğutma almıştım ürünü sistemime montajladıktan sonra pompa sesi arızası ile 30dk sonra geri gittim iade etmeye iade alamayacaklarını servise gönderip servisten iade veya değişim raporu çıkarsa yapacaklarını iletmişlerdi. Ürün servise gitti servisten 40 gün sonra sanırım değişim ürünü gönderildi. Bu süreç içerisinde mantıklı ve olayı düzgünce anlayabilecek ve anlatabilecek bir muhattap bulamamıştım.

Merhaba arkadaşlar vatan mağazadan bir ürün aldım ama kutusunu açmadım para iadesi verirler mi geri alırlar mı ürünü?
mağazadan aldığın ürünü açarsan iade edemiyorsun bir şeyi bozuk çıkmadığı sürece ama açılmadıysa da 14 müydü 7 miydi bi süre içinde koşulsuz iade hakkın

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,760
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri