Kutusunu açmadıysan direkt alırlar.Merhaba arkadaşlar vatan mağazadan bir ürün aldım ama kutusunu açmadım para iadesi verirler mi geri alırlar mı ürünü?
Ama mağazadan aldığım için içime şüphe düştü ondan konu açiyim dedim teşekkür ederimKutusunu açmadıysan direkt alırlar.
Yok faturası ile gidip iade etmek istiyorum de sorun olmaz. Ben teşekkür ederim.Ama mağazadan aldığım için içime şüphe düştü ondan konu açiyim dedim teşekkür ederim![]()
Vay be hocam sizinkisi de iyi şansmış 7-8 ay kullanmadığınızı nasıl kanıtladınız sonuçta kutuyu açmışsınızBen 7 8 ay önce kulaklık aldım kutusunu açtım ama kullanmadım çünkü defoluydu götürdüm para iadesi aldım
Hayır 7 8 ay önce aldım geri verdim dedim 7 8 ay boyunca bende olsa almazlarVay be hocam sizinkisi de iyi şansmış 7-8 ay kullanmadığınızı nasıl kanıtladınız sonuçta kutuyu açmışsınız
Aldığım mağazadan farklı mağazaya götürdüm iade almadıKutusunu açmadıysan direkt alırlar.
Aldığım mağazadan farklı mağazaya götürdüm iade almadıAlırlar hocam merak etmeyin
Aldığım mağazadan farklı mağazaya götürdüm iade almadıHayır 7 8 ay önce aldım geri verdim dedim 7 8 ay boyunca bende olsa almazlar![]()
Aldığım mağazadan farklı mağazaya götürdüm iade almadıBen sıvı soğutma almıştım ürünü sistemime montajladıktan sonra pompa sesi arızası ile 30dk sonra geri gittim iade etmeye iade alamayacaklarını servise gönderip servisten iade veya değişim raporu çıkarsa yapacaklarını iletmişlerdi. Ürün servise gitti servisten 40 gün sonra sanırım değişim ürünü gönderildi. Bu süreç içerisinde mantıklı ve olayı düzgünce anlayabilecek ve anlatabilecek bir muhattap bulamamıştım.
mağazadan aldığın ürünü açarsan iade edemiyorsun bir şeyi bozuk çıkmadığı sürece ama açılmadıysa da 14 müydü 7 miydi bi süre içinde koşulsuz iade hakkınMerhaba arkadaşlar vatan mağazadan bir ürün aldım ama kutusunu açmadım para iadesi verirler mi geri alırlar mı ürünü?