- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim hocam Allah razı olsuniade edemezsen mecbur zararına satcan zorunda kalırsa geçmiş olsun şimdiden![]()
Teşekkür ederim hocam Allah razı olsuniade edemezsen mecbur zararına satcan zorunda kalırsa geçmiş olsun şimdiden![]()
Hasta mı dün öğlen açtım bu konuyu hasta olan sensin daha saate bakmıyorsun bu konuyu ne zaman açtığıma git bi göz doktoruna görün.Konuyu niye tekrar açıyorsun? Hasta mısın sen?
hocam aldığın fiyata satman zor satarken al-sat yapan esnaflar denk geliyor bazen sahibinden de yada internet kafelere sor ne kadara alırlar kimisi alıyorHasta mı dün öğlen açtım bu konuyu hasta olan sensin daha saate bakmıyorsun bu konuyu ne zaman açtığıma git bi göz doktoruna görün.
tamamdır eyvallah kralhocam aldığın fiyata satman zor satarken al-sat yapan esnaflar denk geliyor bazen sahibinden de yada internet kafelere sor ne kadara alırlar kimisi alıyor
ama hep zarar etcen valla en iyisi thh gittamamdır eyvallah kral
Evet ilk başta öyle yapıcam zaten yarın ilk iş thh sonra bakıcam duruma göreama hep zarar etcen valla en iyisi thh git
hocam madem finansal sorun var ilanda öyle demişsin ona istinaden diyorum neden aldın kral kartıEvet ilk başta öyle yapıcam zaten yarın ilk iş thh sonra bakıcam duruma göre
Fiyatlar çok artmadan alıyim dedimhocam madem finansal sorun var ilanda öyle demişsin ona istinaden diyorum neden aldın kral kartı![]()
ölüye okutursan haberim olsunFiyatlar çok artmadan alıyim dedimnasıl olsa öderim dedim ama borçlar geldi mecbur kaldım
![]()