Neler Yeni

Çözüldü✓ Vatandan mağdur olmamak için nelere dikkat etmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
berke can
Fiyat olarak vatan kazık mı?
bazen güzel indirimli ürünleri oluyor onun haricinde itopya sinerji vs gibi 2 şubesi olan firmalara oranla tabi ki yüksek fiyatta olacaklar 100 150 tane şubeyi yönetmek çalışanların maaşını falan ödemek kolay değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyat iyi

neunion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Can
bazen güzel indirimli ürünleri oluyor onun haricinde itopya sinerji vs gibi 2 şubesi olan firmalara oranla tabi ki yüksek fiyatta olacaklar 100 150 tane şubeyi yönetmek çalışanların maaşını falan ödemek kolay değil

fiyat iyi
Haklısın o konuda.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,637
İsim
Kerem Çavuş

GirayHan

80+ Platinum
Merhaba arkadaşlar,
Vatandan sıkıntı çıkıyormuş bazen. Düzgün montajlamıyorlar diyorlar. Mağdur olmamak için ne yapmalıyım? Masaüstü kasa alacağım.
vatan mağazasına girdiğinde güvenliğe vatan sana emanet de mağdur etmezler.

şaka bir yana vatandan kasa toplatma kendin halledersin.

neunion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Can

Cihat33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Cihat
Bro yılbaşından önce babamla vatana gittik pc almak için adama dedimki asus olan bir sisteminiz yokmu adam dedi yok işte zotacla asus aynı kalitede falan adama dedimki ryzen 5 5600 bir sistem varmı adam dediki 5600 alacaksan sıvı soğutma takmak zorundasın adam bana zorla sıvı soğutma kitlemeye çalıştı vatan kötü demiyorum ama böyle elemanları var

rimuru16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
En al
Ben kendim vatandan aldım orda yaptılar adamlar ön kasa usb kablolarıni yanlış takmışlardi

Ben kendim vatandan aldım orda yaptılar adamlar ön kasa usb kablolarıni yanlış takmışlardi
Onun dışında sorun yok

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
Basit işler ama cok korkuyorsanız birkaç tane video izleyin sonra başlarında durun onlar montajlarken. Yanlış bir şey görürseniz müdahale edin.
bence o kadarda basit değil hacı

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,667
İsim
Fatih
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Oğuzhan
korkmana gerek yok neyden korkuyorsun kurumsal firma sorun olursa thh gidersin katıyla alırsın
Türkiye'de o işler kolay olmuyor. En az 3 ay sürer. O ara iade çıksa bile fatura bedeli olan parayı alırsın. Ama aynı ürün %50 zam yiyebilir o zamana. Yani almadan önce iyi düşünmek lazım.

Bende 2 kez sırtımı THH ye dayadım ikisindede haksız buldular.

kırmızışarapp

80+ Silver
Hem hızlı gelmesi için hemde 9 saat eğleneceğimi düşünmeyerek vatandan montajsız almıştım. 9 saat uğraştım ama değdi :' )

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sedat İbrahim Topcu
Merhaba arkadaşlar,
Vatandan sıkıntı çıkıyormuş bazen. Düzgün montajlamıyorlar diyorlar. Mağdur olmamak için ne yapmalıyım? Masaüstü kasa alacağım.
Ben 3 ay önce bayiden kasa aldım kasa nın arka köşesi hafif yamuktu pek önemsemedim sıvı soğutma fan ve pompa soketleri yanlış yere takılmış sıvı soğutma kara düzen çalışıyordu pc sıvı soğutma pompasını görmüyordu onu düzelttim data kullanım ışığı var yanmıyordu oda yanlış takılmıştı düzelttim tüm bunlara rağmen şüphelendiğim ve elimde termal macun bulunduğu için işlemci nin soğutucusunu söktüm Allah var onu düzgün sürmüşlerdi şuanlık sıkıntı yok ilk defa vatan dan bu kadar kötü hizmet aldım. Daha önce laptop, telefon, mouse, klavye aldım bozulan oldu kendi hatam ile bozulan ekipmanlar oldu direk değişim ya da para iadesi almıştım bu yönden iyiler ama en son bilgisayar kasası çök kötü bir hizmetti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,573
Üyeler
161,723
Son üye
Emir45
Top Bottom