Neden Vatan? Diğer sitelerde daha ucuza satılıyor.144 hz 1 ms ariyorum
ailesi izin vermiyor güvenmiyor olabilirNeden Vatan? Diğer sitelerde daha ucuza satılıyor.
Vatan da 300 ₺ ise diğer sitelerde 200 ₺ bile olmuyor.
Ölüpiksel olayindan dolayi atiyorum trendyoldsn aldım 2 tane ölüpixel çıktı napacağım 3ten fazla olmadigi sürece iade olmuyor diye biliyorum ama genede 3kya başka sitelerde varsa atarsaniz sevinirimNeden Vatan? Diğer sitelerde daha ucuza satılıyor.
Vatan da 300 ₺ ise diğer sitelerde 200 ₺ bile olmuyor.
hayır 14 gün içinde isterse 1 tane olsun isterse olmasın isterse canım sıkıldı ver iade almak ZORUNDALAR koşulsuz şartsızÖlüpiksel olayindan dolayi atiyorum trendyoldsn aldım 2 tane ölüpixel çıktı napacağım 3ten fazla olmadigi sürece iade olmuyor diye biliyorum ama genede 3kya başka sitelerde varsa atarsaniz sevinirim
İtopyadan aldım koşulsuz değişim yaptılarÖlüpiksel olayindan dolayi atiyorum trendyoldsn aldım 2 tane ölüpixel çıktı napacağım 3ten fazla olmadigi sürece iade olmuyor diye biliyorum ama genede 3kya başka sitelerde varsa atarsaniz sevinirim
HocamÖlüpiksel olayindan dolayi atiyorum trendyoldsn aldım 2 tane ölüpixel çıktı napacağım 3ten fazla olmadigi sürece iade olmuyor diye biliyorum ama genede 3kya başka sitelerde varsa atarsaniz sevinirim
Bazen çok atarlanıyorum kusura bakmayın. Ama bence haklıyımailesi izin vermiyor güvenmiyor olabilir
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-vg248qg-1ms-full-hd-165hz-g-sync-hdmi-dp-gaming-monitor.html sadece bu var vatanda144 hz 1 ms ariyorum
Anladim herkese teşekkurler onerdiğiniz monitöru siz hangi siteden aldınızayrıca vatan da akıllı haa
ölü piksel sorunu olan monitörlerden bazılarını test yapmadan veriyorlar test yapak istediğinde yapamayacaklarını söylüyorlar alıyosun ölü piksel çıkıyor iade de almıyorlar çünkü mağazadan aldın almak zorunda değiller bizim sorunumuz değil diyorlar
hepsiburadaAnladim herkese teşekkurler onerdiğiniz monitöru siz hangi siteden aldınız
3.8k oldu monitor .dhepsiburada