Neler Yeni

Vatan'dan RTX 3060 aldım ne yapmalıyım

onurorkun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
onur örkün
Vatan'dan RTX 3060 aldım ne yapmalıyım. (pişmanım)

8.5 k ya aldım ondan dolayı pişmanım
Vatan iade almıyor
Kullanmak için değil satmak için aldıydım. Satamıyorum
ii olmuş elinde kalsın öyle adamlar sizin yüzünüzden alamıyor madem kullanmican niye alıyon tek çakal senmisin hemen alıp stok bitince pahalıya satcağınımı sanıyon

.EXE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
No Text
La niye alsın ki zaten bide kimse almıyor diyor. Sen 8 k ya git vatandan al kartı sonra 9 k ya satmaya kalk

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik

Vatan iade almıyor
Eeee Allahın sopası yoktur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vatan iade almıyor
Tabii istersen ben senden 6k ya alırım.

Zaten akıl var mantık var rx5700xt nin kazımı daha yüksek ve 9k ya satılıyor bu kartı 8.5 dan alırken acaba ne düşündüde aldı

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Konu trol. Kesinlikle trol. Ekran kartının kutusunu açmadıysan, paket zedelenmediyse İADE ALMAK ZORUNDA! Bu kadar basit.
Madem kullanmak için değil, satmak için aldın o zaman kutusu ne durumda? Açılmamış ise iade edebilirsin, almıyorlarsa tüketici hakem heyetine başvurursun yani paşa paşa iade alırlar.
Bunları bilmiyorsan uydurma kardeşim, nasıl iade almıyorlar? Ne zaman gittiysem her ürünümü iade almıştır Vatan. Yeter ki kanun çerçevesinde olsun.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Konu trol. Kesinlikle trol. Ekran kartının kutusunu açmadıysan, paket zedelenmediyse İADE ALMAK ZORUNDA! Bu kadar basit.
Madem kullanmak için değil, satmak için aldın o zaman kutusu ne durumda? Açılmamış ise iade edebilirsin, almıyorlarsa tüketici hakem heyetine başvurursun yani paşa paşa iade alırlar.
Bunları bilmiyorsan uydurma kardeşim, nasıl iade almıyorlar? Ne zaman gittiysem her ürünümü iade almıştır Vatan. Yeter ki kanun çerçevesinde olsun.
Vatan bilgisayar mağazasından aldığın ürün eğer hasarlı, kusurlu veya bozuk değilse iade almıyorlar. Eğer ki hasarlı, kusurlu veya bozuk ise senden alıp garantiye yolluyorlar. Senden iade almıyorlar yani. İnternetten alırsan 14 gün koşul belirtmeksizin cayma hakkın var. Mağazadan alırsan yok !
- Yanlış bilgilendirme.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Vatan bilgisayar mağazasından aldığın ürün eğer hasarlı, kusurlu veya bozuk değilse iade almıyorlar. Eğer ki hasarlı, kusurlu veya bozuk ise senden alıp garantiye yolluyorlar. Senden iade almıyorlar yani. İnternetten alırsan 14 gün koşul belirtmeksizin cayma hakkın var. Mağazadan alırsan yok !
- Yanlış bilgilendirme.
Yasaya göre iade hakkım var kardeşim. Neresi yanlış bilgilendirme? Git yasaları öğren de gel. Ben kullanmadığım ürünü değiştirmek istiyorum diye iade ettim. İsterse almasın tüketici hakem heyeti benim (tüketicilerin) yanımda.

slayerzs34

80+ Bronze

Vatan iade almıyor
Merhaba,
Denk gelmiştim buradakiler ilgili bu kartlara.

ModArt PC Ailesi Alış/Satış Destek Grubu
Facebook'tan ilan paylaş istersen.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Yasaya göre iade hakkım var kardeşim. Neresi yanlış bilgilendirme? Git yasaları öğren de gel. Ben kullanmadığım ürünü değiştirmek istiyorum diye iade ettim. İsterse almasın tüketici hakem heyeti benim (tüketicilerin) yanımda.
Vatan bilgisayarın satış politikasını oku sen önce ondan sonra yasaya bakarsın. Üründe herhangi bir kusur yoksa iade edemezsin. Ürünü satın alırken o satış politikasını onaylıyorsun sen. Bilmeden yanlış yapmaya devam ediyosun ama üzüyosun beni. Vatanda çalışan yakınım var demem gerekiyor mu illa bunun için ? Bence gerek yok çünkü satış politikasını okuman gerekiyor sadece...

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Vatan bilgisayarın satış politikasını oku sen önce ondan sonra yasaya bakarsın. Üründe herhangi bir kusur yoksa iade edemezsin. Ürünü satın alırken o satış politikasını onaylıyorsun sen. Bilmeden yanlış yapmaya devam ediyosun ama üzüyosun beni. Vatanda çalışan yakınım var demem gerekiyor mu illa bunun için ?
Fark eder mi kardeşim, hiç bir kurum yasanın üzerinde değil. Bak sen o yakınına ayrıntılı şekilde sor. Ben paketi açmamışım, 14 gün süre geçmemiş iade almak zorunda mı değil mi? İade almıyorlarsa benimkini niye iade aldılar o zaman. Çifte standart mı var?
Ayrıca iade almasa ben giderim tüketici hakem heyetine, paşa paşa iade alır.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Fark eder mi kardeşim, hiç bir kurum yasanın üzerinde değil. Bak sen o yakınına ayrıntılı şekilde sor. Ben paketi açmamışım, 14 gün süre geçmemiş iade almak zorunda mı değil mi? İade almıyorlarsa benimkini niye iade aldılar. Çifte standart mı var?
İnternetten aldıysan iade almak zorunda. Mağazadan aldıysan almıyorlar tekrar tekrar yazmaya gerek yok.

Top Bottom