Neler Yeni

Vatan'dan RTX 3060 aldım ne yapmalıyım

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
İnternetten aldıysan iade almak zorunda. Mağazadan aldıysan almıyorlar tekrar tekrar yazmaya gerek yok.
Mağazadan aldım, iade aldılar tekrar tekrar yazarım. Hiç sıkıntı değil. Yasanın haricinde bir kanun hiç bir firma uyduramaz, uygulayamaz. Bunu da anla artık. Yanlış bilgilendirmeyi kim yapıyor, yasayı okuyunca anlarsın.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Mağazadan aldım, iade aldılar tekrar tekrar yazarım. Hiç sıkıntı değil. Yasanın haricinde bir kanun hiç bir firma uyduramaz, uygulayamaz. Bunu da anla artık. Yanlış bilgilendirmeyi kim yapıyor, yasayı okuyunca anlarsın.
Yasa ile alakası yok bunun hocam. Adamlar yasaya göre hareket ediyor zaten. Üslubuna dikkat ederek yazarsan sevinirim. Profilimde yaşım açık açık yazıyor. Sokak ağzı ile hitap etme yeri değil burası. Zıtlaşmaya gerek yok. Seçili ürünlerle beraber iade maddelerde var. Seçili ürünlerde kesin ve net bi şekilde iade alınmayacağı belirtiliyor. Bunu kurcalamanın manası yok.

Bak gerekli yerlerin altını çizdim senin için.

Ekler

• IMG_20210303_041835.jpg
    IMG_20210303_041835.jpg
    559.8 KB · Hit: 24

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Yasa ile alakası yok bunun hocam. Adamlar yasaya göre hareket ediyor zaten. Üslubuna dikkat ederek yazarsan sevinirim. Profilimde yaşım açık açık yazıyor. Sokak ağzı ile hitap etme yeri değil burası. Zıtlaşmaya gerek yok. Seçili ürünlerle beraber iade maddelerde var. Seçili ürünlerde kesin ve net bi şekilde iade alınmayacağı belirtiliyor. Bunu kurcalamanın manası yok.

Bak gerekli yerlerin altını çizdim senin için.
Tamam orada yazanlar zaten paketi açılmış ürünler için geçerli (ben farklı bir şey demedim). Ürünü tekrar satabileceği şekilde paketi açmadan satın almış olduğun ürünü 14 gün hakkın var iade veya değişim için. Orada ayrıntılı şekilde yazmamış tam olarak, aslında yazmış ama belki siz anlayamadınız.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Tamam orada yazanlar zaten paketi açılmış ürünler için geçerli (ben farklı bir şey demedim). Ürünü tekrar satabileceği şekilde paketi açmadan satın almış olduğun ürünü 14 gün hakkın var iade veya değişim için. Orada ayrıntılı şekilde yazmamış tam olarak.
Bak altlarını çizdim hocam. Mesafeli satış sözleşmesi ... Diye devam ediyor. Mesafeli ne demek ? Bunu mu anlatayım sana ? Orada yazanlar mesafeli satış sözleşmesi için geçerli. Açılmış veya açılmamış ürün değil. Ben kulaklık aldım vatanın sitesinden G pro X. Mağazadan teslim seçeneği ile aldım. Bu mağazadan almak değil. Burası ayrı konu. Ben ürünü kullandım paketini de açtım yani doğal olarak. Beğenmedim ve iade ettim. Çünkü internetten aldım. 14 gün cayma hakkımı kullandım. Direk mağazadan satın aldığında böyle bir hakkın yok. İyi geceler diliyorum.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Direk mağazadan satın aldığında böyle bir hakkın yok. İyi geceler diliyorum.
Tüketici hakem heyeti gerekli cevabı verir. İade alırlar rahat ol. Ben mağazadan alışveriş yaptım diyorum ve genelde de öyle yaparım zaten. İade almasa bir daha da uğramazdım oraya. Konu o değil tabii. İade koşullarıyla ilgili sadece online satış için yazan bölümü alıntılayarak neyi kanıtlanıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Mağazadan alıp mağazaya iade ettim diyorum. Bunu anlamak bu kadar güç mü?

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Tüketici hakem heyeti gerekli cevabı verir. İade alırlar rahat ol. Ben mağazadan alışveriş yaptım diyorum ve genelde de öyle yaparım zaten. İade almasa bir daha da uğramazdım oraya. Konu o değil tabii. İade koşullarıyla ilgili sadece online satış için yazan bölümü alıntılayarak neyi kanıtlanıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Mağazadan alıp mağazaya iade ettim diyorum. Bunu anlamak bu kadar güç mü?
Tam olarak ne zaman aldınız ve iade ettiniz ?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Tam olarak ne zaman aldınız ve iade ettiniz ?
1 sene önce ekran kartı alıp iade için gittim, nakit mi alışveriş kuponu mu istersin dediler. Ben başka ürün alacağımı söyleyerek alışveriş kuponu aldım. Kuponda yazan miktardan daha düşük rakama alsaydım iade olmayacaktı ve aldığım ürün zaten daha pahalıydı. Faturası hala duruyor ikinci aldığım ürünün.
NOT: Kartın kutusundaki koruma etiketleri aynen duruyordu. Paket açılmamıştı.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
1 sene önce ekran kartı alıp iade için gittim, nakit mi alışveriş kuponu mu istersin dediler. Ben başka ürün alacağımı söyleyerek alışveriş kuponu aldım. Kuponda yazan miktardan daha düşük rakama alsaydım iade olmayacaktı ve aldığım ürün zaten daha pahalıydı. Faturası hala duruyor ikinci aldığım ürünün.
Buralar uzun diye atmadım ben ama. Pandemiden bir kaç ay sonra güncellediler bu politikayı. Yani sen aldığında bu geçerli değildi. Biz şuandan bahsediyoruz sen 1 sene öncesinden yani pandemi öncesinden bahsediyorsun. Tekrardan iyi geceler diliyorum.

Ekler

• Screenshot_2021-03-03-04-35-23-967_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-03-03-04-35-23-967_com.android.chrome.jpg
    703 KB · Hit: 20
  • Screenshot_2021-03-03-04-35-28-586_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-03-03-04-35-28-586_com.android.chrome.jpg
    673.6 KB · Hit: 19
  • Screenshot_2021-03-03-04-36-05-490_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-03-03-04-36-05-490_com.android.chrome.jpg
    645.3 KB · Hit: 23

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Bak 1. ekte alttaki başlığın altındaki ilk madde ne diyor. Koruma bandı bulunan veya vakumlu poşetlerin içindeki ürünün açılması durumunda. Yani açılmadığı taktirde iade mümkün. Eğer kanun değiştiyse haberim yok şahsen.
Ayrıca 1. ekte ilk maddeyi lütfen okuyun.
Son olarak ben de iyi geceler dilerim.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Vatan'dan RTX 3060 aldım ne yapmalıyım. (pişmanım)

8.5 k ya aldım ondan dolayı pişmanım
Vatan iade almıyor
Kullanmak için değil satmak için aldıydım. Satamıyorum
Troll konular iyice çoğalmaya başladı.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Bak 1. ekte alttaki başlığın altındaki ilk madde ne diyor. Koruma bandı bulunan veya vakumlu poşetlerin içindeki ürünün açılması durumunda. Yani açılmadığı taktirde iade mümkün. Eğer kanun değiştiyse haberim yok şahsen.
Ayrıca 1. ekte ilk maddeyi lütfen okuyun.
Son olarak ben de iyi geceler dilerim.
Pandemiden sonra özellikle neredeyse hiçbir ürünü iade almıyolar hocam. Belirtirlen ürünleri oku bak orda zaten neredeyse bütün ürünler yazıyor zaten. Diretmenizi anlıyorum evet. Ama tekrar bir ürün aldığınızda, iade edemediğinizde ve yasal bir hakkınız olmadığını gördüğünüzde anlarsınız demek istediğimi. Ben vatan çalışanı, sempatizanı veya seni gömmek için bunları yazıyor değilim. Doğru bilgiyi göstermeye çalışıyorum. Ben yaşadım pandemide gittim ürğn aldım alanları gördüm gelenleri gördüm. ekran lartı almak için hala gidiyorum kovalıyorum. Covid dolayısı ile mağazadan aldığın ürünü kontrol ediyorlar kontrol edilebilir bir ürünse. Arıza yoksa alıp gittin diyelim. Bunun iadesi artık yok. Tüketici haklarına falan başvurabilirsiniz sorun yok vatan davayı kazandığında birde sen dava masraflarını ödersin konu kapanır. Bilmediğim bi konu hakkında bu kadar diretmem bilginiz olsun yarın birgün alırsanız ürünü iade edemeyeceğinizi bilin yani :)

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Pandemiden sonra özellikle neredeyse hiçbir ürünü iade almıyolar hocam. Belirtirlen ürünleri oku bak orda zaten neredeyse bütün ürünler yazıyor zaten. Diretmenizi anlıyorum evet. Ama tekrar bir ürün aldığınızda, iade edemediğinizde ve yasal bir hakkınız olmadığını gördüğünüzde anlarsınız demek istediğimi. Ben vatan çalışanı, sempatizanı veya seni gömmek için bunları yazıyor değilim. Doğru bilgiyi göstermeye çalışıyorum. Ben yaşadım pandemide gittim ürğn aldım alanları gördüm gelenleri gördüm. ekran lartı almak için hala gidiyorum kovalıyorum. Covid dolayısı ile mağazadan aldığın ürünü kontrol ediyorlar kontrol edilebilir bir ürünse. Arıza yoksa alıp gittin diyelim. Bunun iadesi artık yok. Tüketici haklarına falan başvurabilirsiniz sorun yok vatan davayı kazandığında birde sen dava masraflarını ödersin konu kapanır. Bilmediğim bi konu hakkında bu kadar diretmem bilginiz olsun yarın birgün alırsanız ürünü iade edemeyeceğinizi bilin yani :)
Teşekkürler, bizzat gittiğim zaman kendilerine soracağım zaten. Eğer bu konuda iade almıyorlarsa, mağazadan alışveriş yapmaya da gerek yok. Tüketici hakkını hiçe sayan pandemiye özel kanun yürürlükteyse haberim yok dediğim gibi.

PuMaT

80+ Bronze
Parası ile alıyor adam ihtiyacı olsun olmasın sanki beleş alıyor.
Kullanmak için almak isteyen bir sürü kişi var. Ve birileri al-sat yapıp kar etmek için alıyor ve asıl ihtiyacı olmayanlara kalmıyor.
Alır, almaz umurumda değil. Ama elinde kalırsa da üzülmem.

Top Bottom