Vatan'dan sipariş geçtim Kolay Gelsin kargomu 5 gündür getirmedi.

Şimdi güncellenmiş. Yine '' Gönderiniz tesisimize ulaştı '' diye yalandan yazmışlar sırf teslimatı ötelemek için. Pazartesi 8 Aralık görünüyor. Cidden rezillik başka bir şey değil. Bakalım 3 günde PSU indirimi yakalarsam bir firmadan satın alıp bunu iade edicem . Bulamazsam bu PSU kullanıcam. Hakkım helal değildir bu firmaya orası net.

Kolay gelsin, Sendeo ile birleştiğinden beri saçmalıyor. Ürüne göre ulaşma sıkıntıları yaşanıyor. Yakın zamanda üç kere farklı olacak şekilde ikisinde 3-4'lü sıvı sabun ve birinde de tuvalet kağıdı aldım. Hepsi kargoya verildi dedikten 1-2 gün sonra iptal edildi. Genel olarak kalitesinde bir düşüş var. Son sıvı sabun siparişinde hatta indirimden bir kulaklık almıştım. O da iade gidecekti, Amazon desteğe yazdım sağ olsunlar yardımcı olup yeni bir kulaklık kargoladılar. İndirim de bitmişti bu arada.

AGT Kurye de başlarda iyiydi sonra böyle kullanıcı iletişiminde sıçtı, kargoda saçmaladı falan. Onlara benzemeye başladılar. Daha fazla bölgeye göre çalışan alıp, dağıtım saatlerini de 10-18 gibi yapmalılar. Bazen 22:00 falan kargo getirmeye çalışıyorlar. Geçen çok yoruldum o saatlerde uyumuşum ertesi gün geldiler. Getirmeyecekleri zaman da garanti telefondan arıyorlar. Arayıp geliyoruz dediklerinde %80 gelmediler. Geldiklerinde ise hiç arama yapmadılar.

Amazon kötü giderse ve bizi tamamen salmadıysa kendi kargo firmasını oluşturmaya başlayabilir. Genelde tutturduğu ülkelerde buna başvuruyor. Kolay gelsin halen bazı konularda iyi olsa da(taşıma mesela yaşadığım 2-3 sorun ve iletişimsizlik hariç asla sorunlu kargo getirmediler) gidişatı iyi değil. Ama rekabet kattığına eminim. AGT Kurye, Kolay Gelsin övülmeye başlanınca çoğu küçük firma eskiye göre bir yenilenmeye gitmişti.

Amazon dışında da bazı sitelerden kedi maması alırken kullanıyorum. Onlarda da sorun yaşamadım. Ama dediğim gibi ürüne göre taşımalarında sorun var. Benim anladığım Sendeo ile birleşmelerinde bazı kısımları onlar yönetiyor. Taşıma tarafında herhalde sorunu da onlar yaşatıyor artık bilemiyorum.

Son düzenleme:
Amazon kötü giderse ve bizi tamamen salmadıysa kendi kargo firmasını oluşturmaya başlayabilir. Genelde tutturduğu ülkelerde buna başvuruyor. Kolay gelsin halen bazı konularda iyi olsa da(taşıma mesela yaşadığım 2-3 sorun ve iletişimsizlik hariç asla sorunlu kargo getirmediler) gidişatı iyi değil. Ama rekabet kattığına eminim. AGT Kurye, Kolay Gelsin övülmeye başlanınca çoğu küçük firma eskiye göre bir yenilenmeye gitmişti.
Hatırladığım kadarıyla hükumet tarafı bunu yasaklamıştı sanki, böyle bir şey hatırlıyorum alışveriş siteleri kendi kargosunu kuramaz falan

Hocam hangi il ilçe acaba?Tanıdık varda sorayım.Kolay gelsin in belirli bir şubeleri yok.Depoları var veya direk göndericiden alıyorlar.

Hocam hangi il ilçe acaba?Tanıdık varda sorayım.Kolay gelsin in belirli bir şubeleri yok.Depoları var veya direk göndericiden alıyorlar.
İstanbul Üsküdara gelicekler ama kargonun konumu da belli değil aynı güncellemeleri yapıp duruyorlar

Bakalım benimde bugün tesisimize ulaştı dedi umarım geçikmeden verdikleri yarihte gelir.

bana geçen kagomu getirdiler. Aras kargoyu hacklemişler mi öyle bir şey dedi unuttum onların paketlerini de biz taşıyoruz şuan dedi. belki ondandır.

Ahahaha hocam 7 gündür onu 3 kez yazdılar bana söyliyim
Hocam vatan şubesini aradım elden alabilirmiyim diye fatura kesildiği için olmaz dedi çarşamba günü gelir kargonuz dedi eğer gerçketen bu kadar geçikirse her dakka başı kargoyu arayıp rahatsız ederim vatanın şubesine gidip rahatsız ederim yine şubeyi arayıp rahtsız ederim hiçde utanmam.😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana geçen kagomu getirdiler. Aras kargoyu hacklemişler mi öyle bir şey dedi unuttum onların paketlerini de biz taşıyoruz şuan dedi. belki ondandır.
Hocam kaç gün sürdü gelmesi kargonuzun

Yalnız amazon ile çalıştıklarında daha çok üstüne düşüyorlar kargonun onu farkettim. Şikayetler genellikle Amazon dışı alışverişler

Geri