melih abuaf
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
Çipleri LPX ramlere göre daha iyibunu tercih etmemin daha iyi olduğunu düşündüren özelliği nedir
OC performansı yüksek
Çipleri LPX ramlere göre daha iyibunu tercih etmemin daha iyi olduğunu düşündüren özelliği nedir
güvenmek mi sorun oluyor diğer sitelere?ben de çok isteyerek mutlu mutlu kazık yemiyorum tabi ama biraz pahalı olsada buradan almak zorundayım
240ssd alın sonra ne ederseniz edinHDD yerine ssd alıcam ileride ama şuanlık böyle kalmak durumunda
hem satın alacağımız şekilden hem de ailemden kaynaklı bir problemgüvenmek mi sorun oluyor diğer sitelere?
aynı tavsiyeye yukarıda cevap vermiştim kankam sanada aynı şeyi deiyeceğim şimdi240ssd alın sonra ne ederseniz edin
itopya var çok güvenilir mağazalarıda var istanbulda isen öylehem satın alacağımız şekilden hem de ailemden kaynaklı bir problem
Başka sıkıntılı parça göremedim alabilirsinizramleri crucial yaptım başka tavsiyeniz var mı?
İtopyada bazı parçaların vatandan pahalı olması dışında sorun yokitopya var çok güvenilir mağazalarıda var istanbulda isen öyle
aga beee resmen pahalıya gidicek üzüldümbiliyorum dostum ama anlatamadım bir türlü
Farkındayım elimden gelmiyor pek bir şey gelmiyor ama kdv ödemiyeceğiz buna ondan buradan alıyoruz 4400e falan gelcekBaşka sıkıntılı parça göremedim alabilirsiniz
Ben son kez uyarımı yapayım ama
Vatan dışında başka sitelerden almanız çok daha uygun olur
parayada yazık olucakaga beee resmen pahalıya gidicek üzüldüm