Neler Yeni

Çözüldü✓ vatandan vtnasus sistemlerini almayın!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
serdar efe
iyi günler arkadaşlar geçen cumöartesi günü vatandan vtnasus r5 5600 rx 6700 xt sistemi satın alma gafletine düştüm , ekran kartlarında özellikle asus dual 6700 kartlarda kronik olarak coil while olduğunu biliyordum fakat vatanı güvenilir bulup aldım , stoklarında ekran kartı olmadığı için salı günü sistemi teslim aldım ekran kartı montajı yapılı bir şekilde eve getirdim sistemi kurdum açtım her şey tamam olduğunda testlere geçtim , işlemcide bir sorun yoktu anakart ve ramlerde gene bi sorun yoktu ekran kartını temperli camı cıkartıp masaüstünde dinlediğimde coil while olduğunu anladım ve testlere soktum furmark testine soktum ve evet coil while vardı fakat tahammül edilebilir bir şekilde vardı ardından oyun testleri için bir kaç oyun indirdim ve ses inanılmaz seviyelere çıktı, fps limitlesemde gene kalıyordu aynı seviyede radeon chill açtım etki etmedi hiçbir şekilde sınav haftam olduğu için bugüne bıraktım , saat 5 te vatan bilgisayarı aradım durumu izah ettim alırken k..ir isimli personele özellikle sormuştum cw cıkarsa değişim yaptırabilirmiyim diye evet demişti , FAKAT VATAN TEKNİK SERVİSİNDEKİ BAYAN bana sistemi iade edemicek olduğumu internetten alımlarda 14 gün içinde iade hakkı olduğunu söyledi , ekran kartını asusa gönderirsem dao raporu cıksa bile değişim yapmayıp bana yüksek ihtimalle hediye çeki yazacaklar ve buda fişe yazdıkları 6000 tl olucak 6000 tl ye rx 6700 xt gelde bunun altında itlik arama sakinliğimi korudum ekran kartını yarın demonte edip k..ir bey ile görüşmeye gideceğim yapmamı önerdiğiniz bir şey varmı bide komple sistemi iade edebilirmiyim şimdiden teşekkürler. (yanlış yerde konu açtıysam kusura bakmayın)

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Hocam öncelikle geçmiş olsun servisten size doa raporu çıkarsa seçim sizin firmanın değil öncelikle bunu bilin ister değişim ister iade ister onarım isteme hakkınız var ama burada iş serviste bitiyor bazen bu coil whine olayını sorun olarak görmeyebiliyor. Zor bir durum inşallah çözülür

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
serdar efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sağolun hocam servis doa raporu cıkarsa vatana gittiğimde (tamamen bana anlatılanlar ile yola cıkıyorum ) vatan bilgisayar da ekran kartı stoklarımızda yok, para iadesi yapıcaz diyip para iadesi yapmaya çalışıyorlarmış fişte 6000 gözüktüğü için 6000 tl lik değişim yapıyorlarmış bu doğrumudur ekran kartının dengi ile değişimini isteyebilirmiyim? ayriyetten asus a kendim mi ekran kartını göndereyim yoksa vatan üzerindenmi gönderim sağlıyayım ?

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sağolun hocam servis doa raporu cıkarsa vatana gittiğimde (tamamen bana anlatılanlar ile yola cıkıyorum ) vatan bilgisayar da ekran kartı stoklarımızda yok, para iadesi yapıcaz diyip para iadesi yapmaya çalışıyorlarmış fişte 6000 gözüktüğü için 6000 TL lik değişim yapıyorlarmış bu doğrumudur ekran kartının dengi ile değişimini isteyebilirmiyim?
Dengi ile değişim isteseniz yine bir yerlerden sokma çabasına girebilirler aynı modeli farklı markadan isteyin gerekirse thh başvurusu yapın 2k civarında fark çıkarsa ne âlâ yoksa uğraştırırlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
serdar efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her şey doa raporuna bağlı şuanda buraya coil while test ederken çektiğim videoyu atıyorum kalite biraz düşük kusura bakmayın :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

buradan izleyebilirsiniz bu masaüstünde birde oyunda atıyorum .
bu temperli cam açılmış hali aynı zamanda herhangi bir oyun da.

Son düzenleme:

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
her şey doa raporuna bağlı şuanda buraya coil while test ederken çektiğim videoyu atıyorum kalite biraz düşük kusura bakmayın :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

buradan izleyebilirsiniz bu masaüstünde birde oyunda atıyorum .
bu temperli cam açılmış hali aynı zamanda herhangi bir oyun da.
Jet mübarek

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
serdar efe
valla haklısınız bence hocam ne diyeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Aykut Ay
Hocam bu iş Asus'ta biter ama ben asusun tüketiciyi mağdur edeceğini sanmıyorum. Ben bir depremzede olarak aşırı memnun kaldım. Geçen yaşadığımız depremde monitörüm yere düştü ve paneli kırıldı. Zar zor eve çıkıp eşyalarımı kurtardım asusla iletişime geçtim. Durumu izah ettim gerekli belgeleri sundum ve yaklaşık 6k lık bir onarımı ücretsiz şekilde gerçekleştirdiler. Üstelik monitörun garantisi bitmişti. Ben sizi üzeceklerini düşünmüyorum. Müşteri hizmetleri çok ilgili. Her şeyle sonuna kadar ilgileniyolar ve sizin ekran kartınızın garantisi halen var. Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Normal şartlarda tüketici hakları der ki ayipli bir mal beyan edildiğinde tüketici aynı ürünün yenisiyle değişimini talep edebilir ya da dengi bir ürün verilebilir evet yasal olarak 14 gün iade hakkın var bu süre geçtiği takdirde müşteri hizmetleri de öyle der senin burada Asus ile iletişime geçmen de fayda var

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
serdar efe
cevap verdiğiniz için sağolun hocam sistemi 0 dan iş öğrenip gece çalışarak aldığım için insanın içi burkuluyor. ''geçmiş olsun '' :peepokalp:

Top Bottom