Neler Yeni

Vatan'danBilgisayar Toplama Tavsiyesi

erenavci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Eren
Arkadaşlar Vatan'dan sistem toplamak istiyorum lütfen 'Vatan zorunlu mu?' 'Itopya'dan topla' gibi şeyler yazmayın vatan'dan toplamak istiyorum. Bütçe 12-14 bin TL'yi aşmazsa sevinirim. Hazırda orta fiyatlı sistemleriniz varsa onlarıda görebilirim 8 bin TL civarı bakabilirim.
Beyler aile zorlaması falan yok istediğim yerden alırım ben şahsen Itopya ya güvenmiyorum ve Vatan a güveniyorum şu an bu yazıyı yazdığım 2060 ı da Vatan dan aldım gayet memnunum Vatan dan sistem önerisi yapmayıpta Itopya fan boyluğu yapıcak arkadaşlar yazmasın kazığı ben yiyorum .thx.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Ailen mi istiyor? Bence ikna et en az 1200 TL kazık yersin vatan olursa
Dahada fazla olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler aile zorlaması falan yok istediğim yerden alırım ben şahsen Itopya ya güvenmiyorum ve Vatan a güveniyorum şu an bu yazıyı yazdığım 2060 ı da Vatan dan aldım gayet memnunum Vatan dan sistem önerisi yapmayıpta Itopya fan boyluğu yapıcak arkadaşlar yazmasın kazığı ben yiyorum .thx.
Tercih senin, kararlar senin ama keşke paranada güvenseydin. Vatan gibi dükkanım var istediğim fiyatı koyarım kafasındaki hırsızlara paranızı kaptırmayın...

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Barbaros özer
seçim senin kardeşim aklında içinde amd düşüncesi mi intel düşüncesi var en azından zevklerine göre bişi söylersen ona göre bir öneride bulunalım adreslene bilir RGB mi düşünüyorsun dış da sistem içi kadar önemli mi hani biraz bişiler dersen yardımcı olmak isterim

erenavci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Eren
seçim senin kardeşim aklında içinde amd düşüncesi mi intel düşüncesi var en azından zevklerine göre bişi söylersen ona göre bir öneride bulunalım adreslene bilir RGB mi düşünüyorsun dış da sistem içi kadar önemli mi hani biraz bişiler dersen yardımcı olmak isterim
RGB Bulunsa iyi olur amd intel fark etmez 4 5 yıl götürsün yeter.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Tera
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,361
Üyeler
165,003
Son üye
nastayashi
Top Bottom