KeremMm
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Belki vazgeçiririm kazık yemekten ümidiyle...Niye o zaman yazıyosun ki?
Belki vazgeçiririm kazık yemekten ümidiyle...Niye o zaman yazıyosun ki?
Boşver dostum.Belki vazgeçiririm kazık yemekten ümidiyle...
Beyler aile zorlaması falan yok istediğim yerden alırım ben şahsen Itopya ya güvenmiyorum ve Vatan a güveniyorum şu an bu yazıyı yazdığım 2060 ı da Vatan dan aldım gayet memnunum Vatan dan sistem önerisi yapmayıpta Itopya fan boyluğu yapıcak arkadaşlar yazmasın kazığı ben yiyorum .thx.Arkadaşlar Vatan'dan sistem toplamak istiyorum lütfen 'Vatan zorunlu mu?' 'Itopya'dan topla' gibi şeyler yazmayın vatan'dan toplamak istiyorum. Bütçe 12-14 bin TL'yi aşmazsa sevinirim. Hazırda orta fiyatlı sistemleriniz varsa onlarıda görebilirim 8 bin TL civarı bakabilirim.
Vatanda İyi Geçirler Ama Kazık Değil Kazığın Kralını yersinKazık yemek istiyorum
Sistem önereceğinize kazıktan bahsediyorsunuz bu forumda galibaVatanda İyi Geçirler Ama Kazık Değil Kazığın Kralını yersin
Dahada fazla olur.Ailen mi istiyor? Bence ikna et en az 1200 TL kazık yersin vatan olursa
Tercih senin, kararlar senin ama keşke paranada güvenseydin. Vatan gibi dükkanım var istediğim fiyatı koyarım kafasındaki hırsızlara paranızı kaptırmayın...Beyler aile zorlaması falan yok istediğim yerden alırım ben şahsen Itopya ya güvenmiyorum ve Vatan a güveniyorum şu an bu yazıyı yazdığım 2060 ı da Vatan dan aldım gayet memnunum Vatan dan sistem önerisi yapmayıpta Itopya fan boyluğu yapıcak arkadaşlar yazmasın kazığı ben yiyorum .thx.
seçim senin kardeşim aklında içinde amd düşüncesi mi intel düşüncesi var en azından zevklerine göre bişi söylersen ona göre bir öneride bulunalım adreslene bilir RGB mi düşünüyorsun dış da sistem içi kadar önemli mi hani biraz bişiler dersen yardımcı olmak isterimBeyler aile zorlaması falan yok istediğim yerden alırım ben şahsen Itopya ya güvenmiyorum ve Vatan a güveniyorum şu an bu yazıyı yazdığım 2060 ı da Vatan dan aldım gayet memnunum Vatan dan sistem önerisi yapmayıpta Itopya fan boyluğu yapıcak arkadaşlar yazmasın kazığı ben yiyorum .thx.
RGB Bulunsa iyi olur amd intel fark etmez 4 5 yıl götürsün yeter.seçim senin kardeşim aklında içinde amd düşüncesi mi intel düşüncesi var en azından zevklerine göre bişi söylersen ona göre bir öneride bulunalım adreslene bilir RGB mi düşünüyorsun dış da sistem içi kadar önemli mi hani biraz bişiler dersen yardımcı olmak isterim