Vatan kazıktır.
hocam ben pcmi alırken vatana gittim birde mahalle bilgisayarcısına kazıkçı dediğimiz mahalle bilgisayarcısı bile bana aynı sisteme vatandan daha düşük fiyat verdi ve anakart daha yüksekti yani vatan pcden aldığım fiyat 6500 civarı iken mahalle bilgisayarcısı 6000e çözdüBabama yorumlarınızı okutacağım
@muhammetsaglam 'ın böyle bir konusu vardı. Linkini atabiliyorsa atmaya çalışır. Baya bir giydirmişlerdi o konuda vatana ;D
Galiba buydu.bu mu acabaVatan'dan Alınan PC İyi Midir?
Arkadaşlar iyi günler. Annem kafaya taktı, ya ARÇELİK, ya VATAN, ya da EVKUR'dan PC alacak. Ben ona bu durumu anlatamadım. Sizler de nasıl olduğunu, o PC'ler verilen parayı hak edip, etmediğini söyleyin. Anneme bu yorumları okutarak belki vazgeçiririm. Ve İncehesap,N11,İtopya, Gaming.gen gibi...forum.donanimarsivi.com
Evet bu konuyu arıyordumbu mu acabaVatan'dan Alınan PC İyi Midir?
Arkadaşlar iyi günler. Annem kafaya taktı, ya ARÇELİK, ya VATAN, ya da EVKUR'dan PC alacak. Ben ona bu durumu anlatamadım. Sizler de nasıl olduğunu, o PC'ler verilen parayı hak edip, etmediğini söyleyin. Anneme bu yorumları okutarak belki vazgeçiririm. Ve İncehesap,N11,İtopya, Gaming.gen gibi...forum.donanimarsivi.com