Neler Yeni

VatanPC RTX 2060 SİSTEM 8999tl YAPIŞ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,219
İsim
Kadir
Ekran kartları geliyor tüm mağazalar stok eritiyor bu fiyatlara şaşırmayın bu kadar
Ben de bundan dolayım almadım 4xxx serisi geliyor 2xxx serisinin piyasası daha da düşecektir ama kullanım amaçlı alan iyi fiyata aldı yeni nesil sistem ekran kartını da değiştirir ilerde

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
Sana diyecek tek sözüm var sen gidip herhangi bir market olur mağaza olur alışveriş yapma neden dersen onlardan alıp kâr ile satıyor kendine iyi bak
Kardeş burada herkese laf yapın Kürşata yapmayın. İndirimle aldığı sistemleri main fiyatına satmak yerine +1k koyup satıyor adam. Aç gözlü ya da fırsatçı değil. Sistemi alamayıp saldıracak yer aramayın lütfen. Foruma özel sistemi kürşattan aldığım sistem normalde +10k adam bana 7ye sattı. Helal hoş olsun kardeşim.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
can
Ondan sonra evler neden 1 milyon tl oldu, 5 bin tlnin altına kira yok, babam neden bana araba alamıyor, 25 yaşında tenekeden bozma doğana neden 70 80 bin tl para istiyorlar stokçuluk karaborsacılık zihniyeti soktu zaten ülkeyi bu hale, gelmiş bur da birde pişkin pişkin kendinizi savunuyorsunuz, youtubeda sizin gibileri çok var ülkesine sahip çıpmayıp iphone 30k-40k ben yurt dısına gidicem burada yaşanmaz diyenler! ülkene sahip çık!

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hakan
Ben de bundan dolayım almadım 4xxx serisi geliyor 2xxx serisinin piyasası daha da düşecektir
Aynen zaten iphone gibi güncellemelerle eski kartları iyicr öldürüp yeni kartlara yönlendircekler mağazalarda stok eritmek için daha çok fiyat düşürcekler

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
forumun yaş kitlesi 15-18 arası muhtemelen akıllar kemale ermemiş henüz, bu alıp satma ticaret değil zaten sıfır ürünün 10 birime satılıyor sen o ürünü alıp 11,12,13 birime satıyorsun ihtiyacı olan adamı 2-3k tokatlıyorsun bu ticaret değildir bu stokçuluk karaborsacılıktır dininize düşkünseniz yaptığınız caiz değil ve etik değil!! Ürünün bayiliğini alırsın üzerine kar koyar satarsın asıl ticaret budur !
Kardeşim adam forumda vakit harcayıp, fırsatı görmüş, kampanyadan faydalanıp almış. Kazan kazan yöntemiyle iki tarafta kazanıyor, kimse kendisini yok şöyle yok böyle diye kandırmasın. Yapabilen al sat yapsın.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kardeş burada herkese laf yapın Kürşata yapmayın. İndirimle aldığı sistemleri main fiyatına satmak yerine +1k koyup satıyor adam. Aç gözlü ya da fırsatçı değil. Sistemi alamayıp saldıracak yer aramayın lütfen. Foruma özel sistemi kürşattan aldığım sistem normalde +10k adam bana 7ye sattı. Helal hoş olsun kardeşim.
Eyw brom kötü söz sahibine ait ben onları kale almıyorum konuşmaya değmez onlar

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
Ondan sonra evler neden 1 milyon TL oldu, 5 bin tlnin altına kira yok, babam neden bana araba alamıyor, 25 yaşında tenekeden bozma doğana neden 70 80 bin TL para istiyorlar stokçuluk karaborsacılık zihniyeti soktu zaten ülkeyi bu hale, gelmiş bur da birde pişkin pişkin kendinizi savunuyorsunuz, youtubeda sizin gibileri çok var ülkesine sahip çıpmayıp iphone 30k-40k ben yurt dısına gidicem burada yaşanmaz diyenler! ülkene sahip çık!
Kardeşim tabi haklısın benim suçum bu hükümeti yönetenler tertemiz.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
can
güzel kardeşim aklında gerilik varmı ? kürşat gibileri olmasa o ürün stoklarda duracak senin gibi ihtiyacı olanlar alacak buna aklın basmıyormu ! hala yazıyorsun ya öpülmeyi çokmu seviyorsunuz siz :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
güzel kardeşim aklında gerilik varmı ? kürşat gibileri olmasa o ürün stoklarda duracak senin gibi ihtiyacı olanlar alacak buna aklın basmıyormu ! hala yazıyorsun ya öpülmeyi çokmu seviyorsunuz siz :D
Benim adımı katıp onun gibiler deme saygısızlık da yapma seni saygıya davet ediyorum Allah Hidayet versin sana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vatan sistemi elinde kalırsa alıcın hazır <3 :D
10 binden satışa acicam kardeşim 🙂

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom