Neler Yeni

VatanPC RTX 2060 SİSTEM 8999tl YAPIŞ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
güzel kardeşim aklında gerilik varmı ? kürşat gibileri olmasa o ürün stoklarda duracak senin gibi ihtiyacı olanlar alacak buna aklın basmıyormu ! hala yazıyorsun ya öpülmeyi çokmu seviyorsunuz siz :D
Güncel fiyatı 12K olan sistemi @Kürşat Kütükçü den 7K ya aldım. Öpen kim öpülen kim abicim ?

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
can
Benim adımı katıp onun gibiler deme saygısızlık da yapma seni saygıya davet ediyorum Allah Hidayet versin sana
Senin gibiler evet ? ben burada bir sakınca görmüyorum ? şuan uğraşacak vaktim olsa bu forum yazışmaları delil cimer yada bimerden gecen yıl stokculuk karaborsacılık yapan senin gibi al satçılara çok vergi çıkarttık gibden tebilat gelir hala savunma kendini ;)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Güncel fiyatı 12K olan sistemi @Kürşat Kütükçü den 7K ya aldım. Öpen kim öpülen kim abicim ?
Kardeşim boşver sen onu saygısızlık bizden uzak olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin gibiler evet ? ben burada bir sakınca görmüyorum ? şuan uğraşacak vaktim olsa bu forum yazışmaları delil cimer yada bimerden gecen yıl stokculuk karaborsacılık yapan senin gibi al satçılara çok vergi çıkarttık gibden tebilat gelir hala savunma kendini ;)
tabii ki ver istediğin yere var bol şans

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Beyler ben 3d secureyi seçmemişim onaylanmadı banka provisyon numarası alın bize söyleyin diyor vatan kart pederin üstüne ne yapcam ya

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Ondan sonra evler neden 1 milyon TL oldu, 5 bin tlnin altına kira yok, babam neden bana araba alamıyor, 25 yaşında tenekeden bozma doğana neden 70 80 bin TL para istiyorlar stokçuluk karaborsacılık zihniyeti soktu zaten ülkeyi bu hale, gelmiş bur da birde pişkin pişkin kendinizi savunuyorsunuz, youtubeda sizin gibileri çok var ülkesine sahip çıpmayıp iphone 30k-40k ben yurt dısına gidicem burada yaşanmaz diyenler! ülkene sahip çık!
1664533434404.png

güzel kardeşim aklında gerilik varmı ? kürşat gibileri olmasa o ürün stoklarda duracak senin gibi ihtiyacı olanlar alacak buna aklın basmıyormu ! hala yazıyorsun ya öpülmeyi çokmu seviyorsunuz siz :D
sana bir soru dolar euro neden bukadar yüksek kimler yükseltti
A / Dış güçler B / Türkiye Vatandaşı cevaplarmısın lütfen

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
beyler siparişi onaylanmayanlar iptal falan olmaz nasipse meraketmeyin geçen 3060 lı 100 adet de bile 1 hafta sürdü onaylanması başına gelmeyenler havadan yorum atmasın
Başına gelmeyenler mi :D benim başıma vatanla neler neler geldi bi bilsen

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
can
Abim benim kürşat o sistemi sana kar koyarak satmadı mı ? kürşat o sistemi almasaydı senin gibi ihtiyacı olan sistemi satış fiyatından alacaktı ? bu arada sana kar koymadan aldığı fiyata satmıştır orası ayrı konu iyilik yapmıştır , kürşat burada alsatcıları temsil ediyor

way2ttie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Orçun ELMALI
Ondan sonra evler neden 1 milyon TL oldu, 5 bin tlnin altına kira yok, babam neden bana araba alamıyor, 25 yaşında tenekeden bozma doğana neden 70 80 bin TL para istiyorlar stokçuluk karaborsacılık zihniyeti soktu zaten ülkeyi bu hale, gelmiş bur da birde pişkin pişkin kendinizi savunuyorsunuz, youtubeda sizin gibileri çok var ülkesine sahip çıpmayıp iphone 30k-40k ben yurt dısına gidicem burada yaşanmaz diyenler! ülkene sahip çık!
Hiç alakası yok. Fiyatların yükselmesi nin en başlıca sebebi düşük faiz politikası, burda kendince al sat yapan insanlarda aramamak lazım suçu.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Beyler ben 3d secureyi seçmemişim onaylanmadı banka provisyon numarası alın bize söyleyin diyor vatan kart pederin üstüne ne yapcam ya
Baban bankayi ariyacak koddu alacak sende vatani arican mail fln atican oyle

LEGØLAŚ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Bünyamin Alper
Benim adımı katıp onun gibiler deme saygısızlık da yapma seni saygıya davet ediyorum Allah Hidayet versin sana
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 binden satışa acicam kardeşim 🙂
Niye cevap veriyorsun. Her sistemde aynı terane aynı muhabbet boşver takma knk :D

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom