Neler Yeni

VatanPC RTX 2060 SİSTEM 8999tl YAPIŞ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Alper Kubilay
Bunlarin ki bamba ka bir seviye bu kadar basit bir seyi anlamamak da djreniyorlar. Yazik.
güzel kardeşim aklında gerilik varmı ? kürşat gibileri olmasa o ürün stoklarda duracak senin gibi ihtiyacı olanlar alacak buna aklın basmıyormu ! hala yazıyorsun ya öpülmeyi çokmu seviyorsunuz siz :D

way2ttie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Orçun ELMALI
tabi ki de vatan haini, bugün bunu yapan yarın daha ilerisine gider ek gelir istiyorsan alnının akıyla yap ticaretini yada beden işçiliğini
Geriyorsun ortamı brader yazma artık bence, yazdıkça ne kadar cahil olduğunu ispat etme çaban varmış gibi bir şey çıkıyor ortaya.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,798
İsim
Kerem Çavuş
güzel kardeşim benim paraya ihtiyacım mı var dedim ben ? bilinçlendirmeye çalışıyorum
Sen de haklısın ama böyle fırsatlar her zaman denk gelmiyor ben açıkcası siteden almak yerine daha ucuza sıfırını al sat yapan birinden almayı tercih ederim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,818
Üyeler
168,202
Son üye
Dark01
Top Bottom