Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,017
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ho babam@Kürşat Kütükçü sağol kardeşim bende aldım sistemi güncelleyecektim bu daha iyi oldu
Ho babam@Kürşat Kütükçü sağol kardeşim bende aldım sistemi güncelleyecektim bu daha iyi oldu
güzel kardeşim aklında gerilik varmı ? kürşat gibileri olmasa o ürün stoklarda duracak senin gibi ihtiyacı olanlar alacak buna aklın basmıyormu ! hala yazıyorsun ya öpülmeyi çokmu seviyorsunuz siz![]()
güzel kardeşim benim paraya ihtiyacım mı var dedim ben ? bilinçlendirmeye çalışıyorumSen alamadığın için üzülme ben anladım derdini sana 14 e satarım
bu cevabın herşeyi açıkladı senin amacın başkaKonumuz döviz kuru değil konumuz stokçuluk karaborsacılık, ekonomi ile ilgili bilgi almak istiyorsan aç youtubu birkaç ekonomisti izle
Geriyorsun ortamı brader yazma artık bence, yazdıkça ne kadar cahil olduğunu ispat etme çaban varmış gibi bir şey çıkıyor ortaya.tabi ki de vatan haini, bugün bunu yapan yarın daha ilerisine gider ek gelir istiyorsan alnının akıyla yap ticaretini yada beden işçiliğini
Bana karşı saygısız bir söylem varsa susmam knka hiç kimse kusura bakmasınNiye cevap veriyorsun. Her sistemde aynı terane aynı muhabbet boşver takma knk![]()
Sen de haklısın ama böyle fırsatlar her zaman denk gelmiyor ben açıkcası siteden almak yerine daha ucuza sıfırını al sat yapan birinden almayı tercih ederimgüzel kardeşim benim paraya ihtiyacım mı var dedim ben ? bilinçlendirmeye çalışıyorum
ne saçmalıyon ya sen stokda var zaten millete laf atmaya yer arıyon git al ağlıycanatabi ki de vatan haini, bugün bunu yapan yarın daha ilerisine gider ek gelir istiyorsan alnının akıyla yap ticaretini yada beden işçiliğini
Ben montajsız seçmiştim risk alıp iptal ettim sonra montajlı aldım belki benim aldığımdır 2 mizede hayırlı olsunKimin siparişi iptal olduysa artık ben aldım. Sepete ekledim stok yok hatası veriyordu. Artık helal etsin.![]()
abim paraya yada sisteme ihtiyacım mı var dedim ? bilinçlenin diye çabalıyorumne saçmalıyon ya sen stokda var zaten millete laf atmaya yer arıyon git al ağlıycana
Jsjwhsjahagshwjshshhshdhd :xD jshdhdhsSen alamadığın için üzülme ben anladım derdini sana 14 e satarım
Ben montajsız aldım direk alan olmazsa parça parça satarımBen montajsız seçmiştim risk alıp iptal ettim sonra montajlı aldım belki benim aldığımdır 2 mizede hayırlı olsun