Neler Yeni

VatanPC RTX 2060 SİSTEM 8999tl YAPIŞ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Uğur
Aradım bir hata olduğunu ilk 500 stoktan sonrasının iptal olucağı söylendi

Pcless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Semih
@Kürşat Kütükçü reis adamsin 2 aydır sağlam f/p sistem kovalıyorum ve sürekli stoklara yetisemiyordum sayende işimi görecek düzeyde Bi sistem sahibi olduk 💥

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,549
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
@Kürşat Kütükçü reis adamsin 2 aydır sağlam f/p sistem kovalıyorum ve sürekli stoklara yetisemiyordum sayende işimi görecek düzeyde Bi sistem sahibi olduk 💥
Ho kardeşim güle güle kullan 🤗
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk 500 lira üstünü vermeye de razıyım da ben gelemem İstanbul'a kargolarsan bana sıkıntı olur mu bide senin uzerine ya fatura bir sıkıntı olur mu garantiye yollarken
Kargo yaparım ama kargoda hasar görür mü bilmem çünkü ikinci kez kargo olacak ya o yüzden

million75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halil İbrahim güvenç
Bu saate kadar onaylanmadıysa iptal edilir bence bende tam 11de verdim hala onaylanmamış

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Ho kardeşim güle güle kullan 🤗

Kargo yaparım ama kargoda hasar görür mü bilmem çünkü ikinci kez kargo olacak ya o yüzden
Knk eyvallah ya boşuna riske girmeye gerek yok o zaman en iyisi önümüzdeki sistemlere bakayım inşaallah böyle f/p sistem gelirse beni de etiketle lütfen 😇

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,549
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu saate kadar onaylanmadıysa iptal edilir bence bende tam 11de verdim hala onaylanmamış
24 saat onay süresi var benim önceki siparişimde doğum tarihimi yanlış girmişim 2 gün sonra aradım halletiler sipariş de iptal olmadı ama stok varken almıştım misal bunda 500 varmış ondan sonrası iptal olabiliyormuş

million75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halil İbrahim güvenç
24 saat onay süresi var benim önceki siparişimde doğum tarihimi yanlış girmişim 2 gün sonra aradım halletiler sipariş de iptal olmadı ama stok varken almıştım misal bunda 500 varmış ondan sonrası iptal olabiliyormuş
İşte 500 stok ne zaman bitti acaba önemli olan o

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,549
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Knk eyvallah ya boşuna riske girmeye gerek yok o zaman en iyisi önümüzdeki sistemlere bakayım inşaallah böyle f/p sistem gelirse beni de etiketle lütfen 😇
Bak gönderirim gerçekten ihtiyacın varsa ben öyle çok kâr peşinde değilim olursa olur olmazsa olmaz sıkıntı yok

İşte 500 stok ne zaman bitti acaba önemli olan o
Onu bilemedim ya

Yaw 10.43 de sipariş verdim onaylanmadı bu işte birsey var
Ben bi ara öğlen vermiştim akşam onaylandı WhatsApp tan yazdım gelen mesaj bu vatan tarafından

Merhaba, hazır sistem siparişlerimiz 24 saat içerisinde kontrol edilip onaylanmaktadır.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,570
Üyeler
159,175
Son üye
emre973728
Top Bottom