İptal olma ihtimali var adres yada ismin aynı ise1 adet i3 1 adet i5 aldım, alan herkese hayırlı olsun
Knk ne bileyim hayatta ilk defa aliyoruumreis saatlerdir stokta niye beklettin ki havale almadın yada 3 gün süren vardı
Ho kardeşim güle güle kullan@Kürşat Kütükçü reis adamsin 2 aydır sağlam f/p sistem kovalıyorum ve sürekli stoklara yetisemiyordum sayende işimi görecek düzeyde Bi sistem sahibi olduk
Kargo yaparım ama kargoda hasar görür mü bilmem çünkü ikinci kez kargo olacak ya o yüzdenKnk 500 lira üstünü vermeye de razıyım da ben gelemem İstanbul'a kargolarsan bana sıkıntı olur mu bide senin uzerine ya fatura bir sıkıntı olur mu garantiye yollarken
Hepsi farklı hocamİptal olma ihtimali var adres yada ismin aynı ise
Yaw 10.43 de sipariş verdim onaylanmadı bu işte birsey varBu saate kadar onaylanmadıysa iptal edilir bence bende tam 11de verdim hala onaylanmamış
Knk eyvallah ya boşuna riske girmeye gerek yok o zaman en iyisi önümüzdeki sistemlere bakayım inşaallah böyle f/p sistem gelirse beni de etiketle lütfenHo kardeşim güle güle kullan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kargo yaparım ama kargoda hasar görür mü bilmem çünkü ikinci kez kargo olacak ya o yüzden
24 saat onay süresi var benim önceki siparişimde doğum tarihimi yanlış girmişim 2 gün sonra aradım halletiler sipariş de iptal olmadı ama stok varken almıştım misal bunda 500 varmış ondan sonrası iptal olabiliyormuşBu saate kadar onaylanmadıysa iptal edilir bence bende tam 11de verdim hala onaylanmamış
İşte 500 stok ne zaman bitti acaba önemli olan o24 saat onay süresi var benim önceki siparişimde doğum tarihimi yanlış girmişim 2 gün sonra aradım halletiler sipariş de iptal olmadı ama stok varken almıştım misal bunda 500 varmış ondan sonrası iptal olabiliyormuş
Bak gönderirim gerçekten ihtiyacın varsa ben öyle çok kâr peşinde değilim olursa olur olmazsa olmaz sıkıntı yokKnk eyvallah ya boşuna riske girmeye gerek yok o zaman en iyisi önümüzdeki sistemlere bakayım inşaallah böyle f/p sistem gelirse beni de etiketle lütfen
Onu bilemedim yaİşte 500 stok ne zaman bitti acaba önemli olan o
Ben bi ara öğlen vermiştim akşam onaylandı WhatsApp tan yazdım gelen mesaj bu vatan tarafındanYaw 10.43 de sipariş verdim onaylanmadı bu işte birsey var