VatanPC RTX 2060 SİSTEM 8999tl YAPIŞ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Aradım bir hata olduğunu ilk 500 stoktan sonrasının iptal olucağı söylendi

@Kürşat Kütükçü reis adamsin 2 aydır sağlam f/p sistem kovalıyorum ve sürekli stoklara yetisemiyordum sayende işimi görecek düzeyde Bi sistem sahibi olduk 💥
Ho kardeşim güle güle kullan 🤗
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk 500 lira üstünü vermeye de razıyım da ben gelemem İstanbul'a kargolarsan bana sıkıntı olur mu bide senin uzerine ya fatura bir sıkıntı olur mu garantiye yollarken
Kargo yaparım ama kargoda hasar görür mü bilmem çünkü ikinci kez kargo olacak ya o yüzden

Bu saate kadar onaylanmadıysa iptal edilir bence bende tam 11de verdim hala onaylanmamış

Ho kardeşim güle güle kullan 🤗

Kargo yaparım ama kargoda hasar görür mü bilmem çünkü ikinci kez kargo olacak ya o yüzden
Knk eyvallah ya boşuna riske girmeye gerek yok o zaman en iyisi önümüzdeki sistemlere bakayım inşaallah böyle f/p sistem gelirse beni de etiketle lütfen 😇

Bu saate kadar onaylanmadıysa iptal edilir bence bende tam 11de verdim hala onaylanmamış
24 saat onay süresi var benim önceki siparişimde doğum tarihimi yanlış girmişim 2 gün sonra aradım halletiler sipariş de iptal olmadı ama stok varken almıştım misal bunda 500 varmış ondan sonrası iptal olabiliyormuş

Knk eyvallah ya boşuna riske girmeye gerek yok o zaman en iyisi önümüzdeki sistemlere bakayım inşaallah böyle f/p sistem gelirse beni de etiketle lütfen 😇
Bak gönderirim gerçekten ihtiyacın varsa ben öyle çok kâr peşinde değilim olursa olur olmazsa olmaz sıkıntı yok

İşte 500 stok ne zaman bitti acaba önemli olan o
Onu bilemedim ya

Yaw 10.43 de sipariş verdim onaylanmadı bu işte birsey var
Ben bi ara öğlen vermiştim akşam onaylandı WhatsApp tan yazdım gelen mesaj bu vatan tarafından

Merhaba, hazır sistem siparişlerimiz 24 saat içerisinde kontrol edilip onaylanmaktadır.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri