VatanPC RTX 2060 SİSTEM 8999tl YAPIŞ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
güzel kardeşim aklında gerilik varmı ? kürşat gibileri olmasa o ürün stoklarda duracak senin gibi ihtiyacı olanlar alacak buna aklın basmıyormu ! hala yazıyorsun ya öpülmeyi çokmu seviyorsunuz siz :D
Güncel fiyatı 12K olan sistemi @Kürşat Kütükçü den 7K ya aldım. Öpen kim öpülen kim abicim ?

Benim adımı katıp onun gibiler deme saygısızlık da yapma seni saygıya davet ediyorum Allah Hidayet versin sana
Senin gibiler evet ? ben burada bir sakınca görmüyorum ? şuan uğraşacak vaktim olsa bu forum yazışmaları delil cimer yada bimerden gecen yıl stokculuk karaborsacılık yapan senin gibi al satçılara çok vergi çıkarttık gibden tebilat gelir hala savunma kendini ;)

Güncel fiyatı 12K olan sistemi @Kürşat Kütükçü den 7K ya aldım. Öpen kim öpülen kim abicim ?
Kardeşim boşver sen onu saygısızlık bizden uzak olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin gibiler evet ? ben burada bir sakınca görmüyorum ? şuan uğraşacak vaktim olsa bu forum yazışmaları delil cimer yada bimerden gecen yıl stokculuk karaborsacılık yapan senin gibi al satçılara çok vergi çıkarttık gibden tebilat gelir hala savunma kendini ;)
tabii ki ver istediğin yere var bol şans

Beyler ben 3d secureyi seçmemişim onaylanmadı banka provisyon numarası alın bize söyleyin diyor vatan kart pederin üstüne ne yapcam ya

Ondan sonra evler neden 1 milyon TL oldu, 5 bin tlnin altına kira yok, babam neden bana araba alamıyor, 25 yaşında tenekeden bozma doğana neden 70 80 bin TL para istiyorlar stokçuluk karaborsacılık zihniyeti soktu zaten ülkeyi bu hale, gelmiş bur da birde pişkin pişkin kendinizi savunuyorsunuz, youtubeda sizin gibileri çok var ülkesine sahip çıpmayıp iphone 30k-40k ben yurt dısına gidicem burada yaşanmaz diyenler! ülkene sahip çık!
1664533434404.png

güzel kardeşim aklında gerilik varmı ? kürşat gibileri olmasa o ürün stoklarda duracak senin gibi ihtiyacı olanlar alacak buna aklın basmıyormu ! hala yazıyorsun ya öpülmeyi çokmu seviyorsunuz siz :D
sana bir soru dolar euro neden bukadar yüksek kimler yükseltti
A / Dış güçler B / Türkiye Vatandaşı cevaplarmısın lütfen

beyler siparişi onaylanmayanlar iptal falan olmaz nasipse meraketmeyin geçen 3060 lı 100 adet de bile 1 hafta sürdü onaylanması başına gelmeyenler havadan yorum atmasın
Başına gelmeyenler mi :D benim başıma vatanla neler neler geldi bi bilsen

Abim benim kürşat o sistemi sana kar koyarak satmadı mı ? kürşat o sistemi almasaydı senin gibi ihtiyacı olan sistemi satış fiyatından alacaktı ? bu arada sana kar koymadan aldığı fiyata satmıştır orası ayrı konu iyilik yapmıştır , kürşat burada alsatcıları temsil ediyor

Ondan sonra evler neden 1 milyon TL oldu, 5 bin tlnin altına kira yok, babam neden bana araba alamıyor, 25 yaşında tenekeden bozma doğana neden 70 80 bin TL para istiyorlar stokçuluk karaborsacılık zihniyeti soktu zaten ülkeyi bu hale, gelmiş bur da birde pişkin pişkin kendinizi savunuyorsunuz, youtubeda sizin gibileri çok var ülkesine sahip çıpmayıp iphone 30k-40k ben yurt dısına gidicem burada yaşanmaz diyenler! ülkene sahip çık!
Hiç alakası yok. Fiyatların yükselmesi nin en başlıca sebebi düşük faiz politikası, burda kendince al sat yapan insanlarda aramamak lazım suçu.

Beyler ben 3d secureyi seçmemişim onaylanmadı banka provisyon numarası alın bize söyleyin diyor vatan kart pederin üstüne ne yapcam ya
Baban bankayi ariyacak koddu alacak sende vatani arican mail fln atican oyle

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,285
Üyeler
184,613
Son üye
feronias