Neler Yeni

VatanPC RTX 2060 SİSTEM 8999tl YAPIŞ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
Stok gg.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
O galericilere karşı hakkını savunmadığın için 200 bin tllik clioyu şuan 500 600bin TL vererek alıyorsun birde pişkin pişkin yazıyorsun !!!
Kardeşim çok yanlış bir düşüncedesin kusura bakma çok saçma düşünüyorsun

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İhtiyacı olan adamı 1k tokatlamak hak yani ? hala savunuyorsun birde madem bu işi yapıyorsunuz pişkin pişkin yazmayın !
Ya gerçekten yazık sen hiç alışveriş yapma o zaman bu düşünce ile o oluyor herkes bişey satarken alıp kâr ile satıyor buna en ufak ekmek gofret bile Dahil

Coolpanda

80+ Silver
İhtiyacı olan adamı 1k tokatlamak hak yani ? hala savunuyorsun birde madem bu işi yapıyorsunuz pişkin pişkin yazmayın !
Kim kimi tokatlıyor satın almayin sizde, zorlamı satiyoruz? Bir zahmet oturduğunuz yerden kalkip indirim kovalayın. Boş boş evde oturuyorsunuz, sonra indirimi yakalayamayınca ağlıyorsunuz. Saatlerce ekran başında F5 attıktan sonra size ürünü aldığımız fiyata verelim yok ya babanın oğlu olsa sana o fiyata vermez bak ciddiyim.

• Beğen
Reaksiyonlar: bane
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Gürkan
lanet olsun yine alamadım bıktım artık ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hakan
Ekran kartları geliyor tüm mağazalar stok eritiyor bu fiyatlara şaşırmayın bu kadar

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
can
forumun yaş kitlesi 15-18 arası muhtemelen akıllar kemale ermemiş henüz, bu alıp satma ticaret değil zaten sıfır ürünün 10 birime satılıyor sen o ürünü alıp 11,12,13 birime satıyorsun ihtiyacı olan adamı 2-3k tokatlıyorsun bu ticaret değildir bu stokçuluk karaborsacılıktır dininize düşkünseniz yaptığınız caiz değil ve etik değil!! Ürünün bayiliğini alırsın üzerine kar koyar satarsın asıl ticaret budur !

Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Alper Kubilay
Buradan al-satcilardan almaya kalka arkadaslara sesleniyorum kendinizi keriz yerine koydurmayi guzel kardeslerim siz saniyorsunuz bir daha boyle sistem gelmeyecek bilakis haftaya yine gelicek lutfen kendinize sayginiz olsun. Al-satci i.... size bir b.. demiyorum ne haliniz varsa gorun.

Buradan al-satcilardan almaya kalka arkadaslara sesleniyorum kendinizi keriz yerine koydurmayi guzel kardeslerim siz saniyorsunuz bir daha boyle sistem gelmeyecek bilakis haftaya yine gelicek lutfen kendinize sayginiz olsun. Al-satci i.... size bir b.. demiyorum ne haliniz varsa gorun.
forumun yaş kitlesi 15-18 arası muhtemelen akıllar kemale ermemiş henüz, bu alıp satma ticaret değil zaten sıfır ürünün 10 birime satılıyor sen o ürünü alıp 11,12,13 birime satıyorsun ihtiyacı olan adamı 2-3k tokatlıyorsun bu ticaret değildir bu stokçuluk karaborsacılıktır dininize düşkünseniz yaptığınız caiz değil ve etik değil!! Ürünün bayiliğini alırsın üzerine kar koyar satarsın asıl ticaret budur !
allah akıl fikir versin 2'nize okadar çok yanlış düşünüyorsunuzki anlatamam :D yani sanarsın bizler aldığımız fiyata satsak bizler düzene sokacağız dünyayı türkiyede lider kimse git ona sor burda laf edeceğine

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,697
Üyeler
162,045
Son üye
murchad
Top Bottom