Yani pc çalıştırıp dijital ortamda testleri yapılıyor sanırım demi hocam ben montajlı istedim çünkü.Merak etme montajlı sistemler de kontrol ediliyor
Yani pc çalıştırıp dijital ortamda testleri yapılıyor sanırım demi hocam ben montajlı istedim çünkü.Merak etme montajlı sistemler de kontrol ediliyor
Vatanda nasıldır bilmiyorum ama genelde montaj sonrası test ederler. Hatta siparişin uzun sürmesi montajdan değil montaj sonrası kurulumu ve testler içindir.Arkadaşlar vatan bu sistemi toplayıp hazırladıktan sonra herhangi bir teste sokuyor mu ? Yoksa direk paket yapıp gönderiyor mu.
Eğer herhangi bir teste sokmuyorsa ürün bana geldikten sonra herhangi bir vatan bilgisayara götürüp test ettirme şansım var mı. Çünkü pek anladığım bir konu değil açıkçası bilsem bile kendim test etmek istemem.
Ayn daha önce de aldım montajlı geldi sadece ekran kartı takılı olmuyorYani pc çalıştırıp dijital ortamda testleri yapılıyor sanırım demi hocam ben montajlı istedim çünkü.
hocam bezmişYok kardeşim takılma onlara
benim arkadaş iphone 11 almıştı vatandan diyo ki gece aldım utanmasalar sabaha göndereceklerdi o kadar hızlıymış ama tabi pc farklıVatan baya uzun sürede gönderiyor, itopya ya göre ama montaj vs kaliteli kargo firması iyi, yanılmıyorsam İstanbul avcılar şube yapıyor webden alım montajlarını. Pch rtx 3060 sistem 10 gün civarında gelmişti, montajlı.
Sorunsuz gönderiyorlar.
Ben sistem çıktığı gibi sipariş verdim daha hazırlama aşamasında bile gözükmüyor.Siparişiniz Merkez Sevkiyat mağazamızda hazırlandı. Kargoya teslimatı bekliyor. Durumuna geçmiş umarım bugün kargolanır. Herkeste böyle mi ? Cuma saat tam 12'de sipariş geçmiştim.
bende de öyle hocam, büyük ihtimal kargoda bugün bizim sistemler sonrada sarı sitede tabii kiSiparişiniz Merkez Sevkiyat mağazamızda hazırlandı. Kargoya teslimatı bekliyor. Durumuna geçmiş umarım bugün kargolanır. Herkeste böyle mi ? Cuma saat tam 12'de sipariş geçmiştim.
MH ile konuşsaydınız normal değil gibi gözüküyo. SMS geldi mi fatura ile alakalı ?ben cuma sabah 11de almistim hala onaylanmadi
Konusuyosun onaylancak bugün diyolar bir şey değişmiyor yaniMH ile konuşsaydınız normal değil gibi gözüküyo. SMS geldi mi fatura ile alakalı ?