baranalba10
80+
- Reaksiyon skoru
- 135
Bana 2 ayrı kargo takip numarası geldi sizde de öyle mi?
ekran kartını ayrı kargolamışlar muhtemelen birde diğer kutular falan filanBana 2 ayrı kargo takip numarası geldi sizde de öyle mi?
Dedim saat 16.00 itibari ile kargoya verildi. Teslimat yarın görünüyor. Vatan bizi şaşırtmaya devam ediyor.Ben dün konuştum web alışveriş montajlı sistem için 8-13 gün kargo süresi var. 1 hafta dolmadan kimse beklemesin bence. Yani bu hafta benim bir ümüdüm yok.
Değişiklik yapmış mıydınız ?Sistem çıkar çıkmaz 1 dk içinde sipariş verdim daha montaj aşamasında bile gözükmüyor sadece onaylandı.
harbi windows nasıl kurucazArkadaşlar cahilliğime verin 10 sene sonra yeni PC almış olacağım. Bir kaç sorum olacak;
1- Ekran kartını takmayı biliyorum ama hangi kabloyu takıcam onu bilmiyorum.
PC eline ulaşan video yada resim ile bana atabilir mi yanlış yapmim.
2- Gelen sistemde Windows yüklü mü oluyor, yoksa biz mi yüklicez.
3-Sistem elime ulaştıktan sonra ekran kartını takacağım sonra yapmam gereken bir şey var mı direk tuşuna basıp açayaım mı.
Hayır yapmadım alır almaz 5 dk sonra da onaylandı. Neyse geç olsun güç olmasın.Değişiklik yapmış mıydınız ?
1- RTX 2060 Montaj yaz direkt Youtube'de çıkıyor zor bir şey değil yaparsın.Arkadaşlar cahilliğime verin 10 sene sonra yeni PC almış olacağım. Bir kaç sorum olacak;
3-Sistem elime ulaştıktan sonra ekran kartını takacağım sonra yapmam gereken bir şey var mı direk tuşuna basıp açayaım mı.
buyuk ihtimalle biostqn goruntu alip geri kutuluyorlar, boyle dusunmemin sebebi pc hocasi sistem aldigimda hicbir sey kurulu degildi, test edecek olsalar bir sey kurarlardiBen test ettiklerini dusunmuyorum
Olabilir ozendiklerini dusunmuyorumbuyuk ihtimalle biostqn goruntu alip geri kutuluyorlar, boyle dusunmemin sebebi pc hocasi sistem aldigimda hicbir sey kurulu degildi, test edecek olsalar bir sey kurarlardi
14 bin falan12400f li aldım beyler satmayı düşünmüyorum ama satışa koysaydim kaça koymalıydım
Bios UpdateArkadaşlar cahilliğime verin 10 sene sonra yeni PC almış olacağım. Bir kaç sorum olacak;
delirmiş olmalısın dostuuuum14 bin falan