💥💥💥💥 Vav tactical sezon indirimi kacirmayin

USTUEM

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
211
Vanedayi da paylasmistim gecen gun bot geldi bekledigimden daha kaliteliydi oncelikle. Onun da indirimi devam ediyorsa kacirmayin.

Simdi indirime gecelim, vav tactical montlar 6 7 binden 3 4 bine hatta bazı modeller 2 bine düşüyor botlar pantolonlar ayakkabilar daha bir suru urunde indirim var. Ben yagmurluk ve gomlek aldim stoklari azaldi haberiniz olsun.https://www.taktikstore.com/
Siteye girdikten sonra sol ustten menuyu acip indirim kismina tiklamaniz yeterli

kargoyu ucretsiz yapmak icin 1000tl ye tamamladim. Parolparada ilk siparise 400tl casback ile 600e gelir hepsi.

markayı araştırmadan mağaza h.o diyeceklere tavsiyem girin araştırın markayı ona göre yorum yapın

Son düzenleme:
Vanedayi da paylasmistim gecen gun bot geldi bekledigimden daha kaliteliydi oncelikle. Onun da indirimi devam ediyorsa kacirmayin.

Simdi indirime gecelim, vav tactical montlar 6 7 binden 3 4 bine botlar pantolonlar ayakkabilar daha bir suru urunde indirim var. Ben yagmurluk ve gomlek aldim stoklari azaldi haberiniz olsun.https://www.taktikstore.com/
Siteye girdikten sonra sol ustten menuyu acip indirim kismina tiklamaniz yeterli

kargoyu ucretsiz yapmak icin 1000tl ye tamamladim. Parolparada ilk siparise 400tl casback ile 600e gelir hepsi.
https://www.taktikstore.com/4in1-ou...-ruzgar-gecirmez-ruzgarlik-erkek-mont-3tech02 bu mont güzelmidir acaba benzeri jack joneste 7k idi baya beğenmiştim.

Son düzenleme:
Mağaza hayırlı olsun kardeşim
kral mağazaya bi bak allah aşkına böyle bir firma böyle bir şekilde duyuru yapar mı ? firma kaç milyonluk büyük bir şey. buradan aldığım ürünlerle birlikte 4 ay sonraki kyk bursumu da bitirmiş oldum dekont mu atayım öğrenci belgemi mi atıyım inandırmak için markayı bilen bilir alır geçer araştırmadan bu kadar kolay yargılamayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sinirli ve farkında
hacım bak profiline her konuya gülücük atıp geçiyor çok da umrumda değil ama sürekli denk geliyorum yaptığı ayıp bir şey kendi de farkında ne yaptığının. adam gibi konumu açmış paylaşmışım tamam de geç ne parazit yapıyorsun ki ? bunları anlamak çok zor

bundan sonra da sıcak fırsatlara konu açmayacağım uğraşamam iyilik yaramıyor size para almıyorum bir şey almıyorum aldığım ürünleri paylaşıyorum hala parazit yapıyorsunuz

Son düzenleme:
kral mağazaya bi bak allah aşkına böyle bir firma böyle bir şekilde duyuru yapar mı ? firma kaç milyonluk büyük bir şey. buradan aldığım ürünlerle birlikte 4 ay sonraki kyk bursumu da bitirmiş oldum dekont mu atayım öğrenci belgemi mi atıyım inandırmak için markayı bilen bilir alır geçer araştırmadan bu kadar kolay yargılamayın.

hacım bak profiline her konuya gülücük atıp geçiyor çok da umrumda değil ama sürekli denk geliyorum yaptığı ayıp bir şey kendi de farkında ne yaptığının. adam gibi konumu açmış paylaşmışım tamam de geç ne parazit yapıyorsun ki ? bunları anlamak çok zor

bundan sonra da sıcak fırsatlara konu açmayacağım uğraşamam iyilik yaramıyor size para almıyorum bir şey almıyorum aldığım ürünleri paylaşıyorum hala parazit yapıyorsunuz
ilgilenenlerin işine yarar, anlamayan bu ne der. sen kafaya takma reis konu için teşekkürler.

Mont güzelmiş siyahı olsaydı alınırdı valla.Bana içindeki gibi hafif üstümde yokmuş gibi hissettiren ama yağmurdan da koruyan bir şey lazımdı da kalın montun rengi siyah olmayınca almayacağım

var hocam mağaza h.o muhabbeti geçince atmadım anafartada çok güzel indirimler vardı bedenleri tükendi. vanedayı burada paylaşmıştım. bu vav gearda airsoft için özel bir kısım var oraya baktınız mı ? kıyafetler ve yelekler çok iyi. silah miğfer vb. kısma gelince denk gelirse konusunu açarım yine takip ettiğim yerler var.
hocam takip ettiğiniz airsoft ekipmanları v.s satan yer biliyor musunuz indirim kovaladığınız

Aga oyuna daldım konuyu geç gördüm haki renginden kesin alırdım. Decathlondan 2kya sade yağmurluk alıyoruz bu çok iyiymiş beden kalmamış
aynen öyle ben baktığımda birkaç beden vardı benim beden olmadığı için ben de alamadım linkini attığım yağmurlukla gömlek vs alabildim

2 tshirt 2 şapka aldım 300 Tl ye böyle kalitede tshirt yoktur bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,093,005
Üyeler
173,752
Son üye
L1ebert
Geri