Neler Yeni

VDS'e VDS kurulabilir mi?

HaqtanEfe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
HaqtanEfe
Arkadaşlar elimde bir sanallaştırılmış sunucu var bunun içerisine virtual box / wmvare vs. tarzı bir program kurarak yeni bir sunucu elde edebilir miyim ?

NOT: Merak ettiğim için soruyorum bunun gibi bir konuyu başka yerde görmedim.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hangi firmada olduğuna bağlı. Çoğu yerde bu yasak diye biliyorum çünkü bazı aklını kullananlar VDS içine birçok VDS kurup onu başkalarına kiralıyorlar. Ana VDS parasını çıkarıp kalanı ceplerine atıyorlar. Tabii bu virtual box gibi uygulamalarda oluyor mu bilmiyorum. Yanlış bilgilendirme olmasın.

HaqtanEfe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
HaqtanEfe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi firmada olduğuna bağlı. Çoğu yerde bu yasak diye biliyorum çünkü bazı aklını kullananlar VDS içine birçok VDS kurup onu başkalarına kiralıyorlar. Ana VDS parasını çıkarıp kalanı ceplerine atıyorlar. Tabii bu virtual box gibi uygulamalarda oluyor mu bilmiyorum. Yanlış bilgilendirme olmasın.
Cevabın için teşekkürler bir firmaya bağlı değilim VDS sahibi olan benim denebilir :D elimde bir makina vardı bunu bir arkadaşıma verdim içine VDS kurdu bir kısmını o bir kısmını ben kullanıyorum kendi kısmama kurmak istemiştim tekrardan teşekkürler cevabınız için :)

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Cevabın için teşekkürler bir firmaya bağlı değilim VDS sahibi olan benim denebilir :D elimde bir makina vardı bunu bir arkadaşıma verdim içine VDS kurdu bir kısmını o bir kısmını ben kullanıyorum kendi kısmama kurmak istemiştim tekrardan teşekkürler cevabınız için :)
Sahibi sizseniz denenebilir bir sorun olmaz diye düşünüyorum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,429
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom