Yardım VDSL fiber modem tavsiye

Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar Wi-Fi 6 veya 7 destekli bir modem arıyorum router düşünmüyorum 87 Mb’e kadar destekleyen bir altyapıda TurkNet sağlayıcı tarafından internet kullanıyorum VDSL olarak mümkün olduğunca şunlara dikkat ediyorum en son model fiyat performans mesela 2025’te üretilmiş model yılı 2024 de olabilir aslında ama en son çıkan bir önceki modelden modelde var olan hataları hataların düzeltilmiş olma ihtimali var diye düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum ayrıca bir de yazılım güncelleme desteği uğrasmadan uygulaması üzerinden tek tıklamayla güncellemeyi indir ve yükle gibi saygılar

Uygulaması üzerinden tek tıkla yükleyeceğiniz ve arayüzünün sadeliği kullanımının aşırı kolay ve binbir türlü ayarın olduğu Keenetic modemini kullanmanızı öneririm ki çoğunluk Keenetic önerir. Fiyat konusu sorun değilse kesinlikle Keneetic 3611 modelini alın derim. Almışken daha iyisini almak lazım.

Eski vdsl modem+ yeni router kombosu daha uyguna gelir hocam büyük ihtimal. Openwrt destekli bir model de tercih ederseniz daha rahat edersiniz. Bu sisteme en yakın modem tarafında keenetic diye biliyorum ama fiyatları tuzlu

Uygulaması üzerinden tek tıkla yükleyeceğiniz ve arayüzünün sadeliği kullanımının aşırı kolay ve binbir türlü ayarın olduğu Keenetic modemini kullanmanızı öneririm ki çoğunluk Keenetic önerir. Fiyat konusu sorun değilse kesinlikle Keneetic 3611 modelini alın derim. Almışken daha iyisini almak lazım.
TP-Link Archer VX1800V şu modemin de Hepsiburada’da 3250 TL şu an kampanya daymış satıcı Teknosa birçoğu beş yıldız vermiş ama pişman olmak istemiyorum yüksek fiyat ödemek de istemiyorum işin açığı önerdiğiniz modem 4500 TL civarlarında

Bütçe sorunsa 3610 bakın veya 2112 modelini alabilirsiniz. Keneetic harici cidden önermiyorum. O kadar rahat, kullanışlı ve kolay ki iyi ki almışım diyeceksiniz. En düşük modeli bile 5 6k diğer markalardan daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,003
Üyeler
187,914
Son üye
metza
Geri