VDSL & FİBER Modem Önerisi

Naex

80+
Reaksiyon skoru
92
Arkadaşlar modem ihtiyacım var fakat piyasada birçok marka ve model modem var.Mevcut internetim 100Mpbs VDSL fakat 1000Mpbs fiber altyapıda mevcut. O Yüzden hem VDSL'de hemde ilerde geçersem 1000Mpbs'de kullanabileceğim modem önerilerinizi bekliyorum.

Fiyat limitim 700₺ fakat çok üst düzey bir modem ise 100-200₺ daha arttırabilirim.

Şimdiden yardım ve desteğiniz için teşekkür ederim.

asus dsl-n16 modelini önerebilirim 3 yıl garanti olması bire bir değişim olması tercih edebilirsiniz

• Beğen
Reaksiyonlar: Naex
asus dsl-n16 modelini önerebilirim 3 yıl garanti olması bire bir değişim olması tercih edebilirsiniz
Dsl n14 kullandım,şu anda Dsl n17u var fakat ihtiyacımı karşılamıyor(300 Mbps),hemde bi kapat aç yapsam çok geç bağlanıyor internete. 5 dakikadan uzun sürüyor neredeyse.🤦‍♂️

Arkadaşlar modem ihtiyacım var fakat piyasada birçok marka ve model modem var.Mevcut internetim 100Mpbs VDSL fakat 1000Mpbs fiber altyapıda mevcut. O Yüzden hem VDSL'de hemde ilerde geçersem 1000Mpbs'de kullanabileceğim modem önerilerinizi bekliyorum.

Fiyat limitim 700₺ fakat çok üst düzey bir modem ise 100-200₺ daha arttırabilirim.

Şimdiden yardım ve desteğiniz için teşekkür ederim.
Uygulama, teknik destek çok iyi bence tevsiye ederim

• Beğen

• Beğen
Asus dsl ac 750 nin kablosuz performansını çok beğenmedim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,365