Yardım Vdsl Modem Önerir misiniz ?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,714
Arkadaşlar modem yandı benim diğer konuya yazanlar görmüştür zaten.
Sizden uygun fiyatlı f/p modem önerisi istiyorum.
200 300 arası
Maksimum 300 diyeyim bir 40 50 belki çıkabilirim

Asus DSL-N16 tavsiye ederim 2.4ghz ama iş görüyor kendim de kullanıyorum

Omni DSL . Extra DSL olan modeli kullanıyorum. Omni DSL'in bir üst modeli. Güzel F/P modemlerdir. alabilirsin. Forumda kullananların çoğu memnun

Omni DSL . Extra DSL olan modeli kullanıyorum. Omni DSL'in bir üst modeli. Güzel F/P modemlerdir. alabilirsin. Forumda kullananların çoğu memnun
Link atar mısın?

Şu wifi 5 750mbps olması beni çekti açıkcası.
Hangi siteden almalıyım peki? N11 de var fakat sence hangisi daha hızlı ve iyi olur
Hepsiburada'ya da baktım ikisini de Vizyon Bilgisayar satıyor. Pek bi fark olacağını sanmam. Her bölgeye göre değişiyor ne desem yalan olur. 750Mbps yi 300+433 olarak veriyor. 433'ü 5Ghz olarak 300'ü 2.4Ghz bağlananlar için haberin olsun.

Hepsiburada'ya da baktım ikisini de Vizyon Bilgisayar satıyor. Pek bi fark olacağını sanmam. Her bölgeye göre değişiyor ne desem yalan olur. 750Mbps yi 300+433 olarak veriyor. 433'ü 5Ghz olarak 300'ü 2.4Ghz bağlananlar için haberin olsun.
Hepsiburada da 394tl babama söyledim bu iyi falan dedim tamam dedi alıyorum o zaman.
Post automatically merged:

Hepsiburada da 50tl indirim varmış onunla beraber 300 küsüre Alınıyor alıyorum o zaman

Hepsiburada da 394tl babama söyledim bu iyi falan dedim tamam dedi alıyorum o zaman.
Post automatically merged:

Hepsiburada da 50tl indirim varmış onunla beraber 300 küsüre Alınıyor alıyorum o zaman
Hadi hayırlı olsun. Sar abi ordan iki kilo modem.

Bizim iş yalan oldu. Şaşırmadım babam akşam alırız dedi eve geldik sonra bakarız oldu. Yani mobil veriye talim bitince de onlar düşünsün

Geri