asusun var bitaneMerhaba;
ISS değiştireceğimden dolayı TT elimdeki modemi alacak. Sizlerden 250-500 arası fiyat bandında VDSL modem önerisi istiyorum. Şimdiden teşekkürler![]()
Bütçenize uygun olmasa da (hepsiburada gibi düzgün sitelerden), düzgün bir tek bu var.Merhaba;
ISS değiştireceğimden dolayı TT elimdeki modemi alacak. Sizlerden 250-500 arası fiyat bandında VDSL modem önerisi istiyorum. Şimdiden teşekkürler![]()
forum.donanimarsivi.com
VDSL 100 MBPS destekliyor altyapım. Alacağım pakette 100 mbpsAltyapınız kaç Mbps destekliyor? Menzil gücü önemli mi? 5 Ghz şart mı? Bunun gibi detayları bilmedikçe önerimiz tatmin etmez.
Az önce bir arkadaşa yazmıştım belki sizede yardımcı olur.
Hızı düşük olduğundan 5ghz destekli modemden ziyade wifi gücünü artırmaya yönelik yazdım. Eğer 5ghz destekli modem alırsanız genişleticinizinde 5ghz desteği olmalı aksi halde 2.4ghz olarak genişletme yapacağından modeme boşuna fazla ödemiş olursunuz.
Aci̇l Modem Öneri̇si̇ Max 650tl
Modemim bozuldu arkadaşlar yarın alıcamda acil 650 TL'ye kadar menzili güçlü modem önerisi max 26megabit alıyorum zaten ona göre öneri yapar mısınız (menzili ve kablolu internetinde sıkıntı olmasın yeter)forum.donanimarsivi.com
5ghz destekli uygun bir modem arıyorsanızda bu ürünü öneririm. Uzun süredir kullanıyorum taş gibi.
Şahsen ben 5 GHz destekli modem alırdım. En azından 5GHz ağına girip yüksek wifi hızlarına ulaşabilirsiniz tabii menzili daralır. Uzak noktalarda kullanırkende 2.4GHz ağa bağlanıp daha düşük hızlarda idare edilebilir.VDSL 100 MBPS destekliyor altyapım. Alacağım pakette 100 mbps