VDSL Modem Önerisi Lazım

Xandolir

80+
Reaksiyon skoru
6
Altyapı: VDSL
Download: 30 Mbps
Uplaod: 10 Mbps
Bütçe: 1-2K'ya halledersem güzel olur
Wifi kalitesi önemsiz, zaten günde 10 dakika telefon kullanıyorum.
CRC hatalarını çözebilen bir modem olursa süper olur. Bazen günde 50 milyon bazen haftada 200K CRC hatası alıyorum.
Bufferbloat testim: https://www.waveform.com/tools/bufferbloat?test-id=e7186625-c140-45ed-aa3a-1231d7e23ce6
1745408872938.png

Son düzenleme:
Altyapı: VDSL
Download: 30 Mbps
Uplaod: 10 Mbps
Bütçe: 1-2K'ya halledersem güzel olur
Wifi kalitesi önemsiz, zaten günde 10 dakika telefon kullanıyorum.
CRC hatalarını çözebilen bir modem olursa süper olur. Bazen günde 50 milyon bazen haftada 200K CRC hatası alıyorum.
Bufferbloat testim: https://www.waveform.com/tools/bufferbloat?test-id=e7186625-c140-45ed-aa3a-1231d7e23ce6
ikinci elden bakabilirsin vdsl için sıfır modeme para vermeye gerek yok

ikinci elden bakabilirsin vdsl için sıfır modeme para vermeye gerek yok
İkinci el beceremem kesin dolandırılırım ya bozuk ürün alırım ya da salatalık çıkar. Vdsl için demişsin de modemler genelde paketleri düzenlemek için hataları azaltmak için pingi düşürmek için falan alınmıyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu neden almalıyım bana nasıl yardımı dokunur anlatır mısın

İkinci el beceremem kesin dolandırılırım ya bozuk ürün alırım ya da salatalık çıkar. Vdsl için demişsin de modemler genelde paketleri düzenlemek için hataları azaltmak için pingi düşürmek için falan alınmıyor mu?

Bunu neden almalıyım bana nasıl yardımı dokunur anlatır mısın
sen modem istedin önerdim ne gibi yardım beklediğini bilmiyorum

buffer için zaten modem almana gerek yok internetini sabitlersen biraz düzeliyor

sen modem istedin önerdim ne gibi yardım beklediğini bilmiyorum

buffer için zaten modem almana gerek yok internetini sabitlersen biraz düzeliyor
Zaten internet sağlayıcıyım hızımı 35 ile sınırladı. Altyapı normalde 88 destekliyor.

ben eskiden c alıyordum 100 Mps paket ama 75 felan görüyorum sonra bunu 65 sabitledim modem üstünden şuan a alıyorum modemim vr300

önceden c di
Kendim sınırlayınca crc hataları azalır mı

Ekler

• Screenshot_2025-04-18-14-05-40-239_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-04-18-14-05-40-239_com.android.chrome.jpg
    706.2 KB · Hit: 12
ben eskiden c alıyordum 100 Mps paket ama 75 felan görüyorum sonra bunu 65 sabitledim modem üstünden şuan a alıyorum modemim vr300
O bufferbloat'ın olayı ne? Ben ekstra bilgi olsun diye koydum çok bilmiyorum da download veya upload yaparken pingimin artması beni rahatsız etmiyor zaten oyun oynarken download upload yapmıyorum

Anladım sağ ol

Bu dediğine QoS mu deniyor yoksa QoS başka bir şey mi?
o destekleyen modemlerde yazılım atmak için

ama dedim.ya gerek yok sen modem alma önce operatör ile görüş hızını fullesinler sonra sen aldığın hiza bakarak yüzde 10 15 aşağı çek bitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,636
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri