tenda v12Vdsl internet için modem arıyorum.Gözüme keenetic modem çarptı acaba alınır mı pek emin olamadım.Max 3000 TL bandında önerileriniz var mıdır ?
Vdsl internet için modem arıyorum.Gözüme keenetic modem çarptı acaba alınır mı pek emin olamadım.Max 3000 TL bandında önerileriniz var mıdır ?
Vdsl internet için modem arıyorum.Gözüme keenetic modem çarptı acaba alınır mı pek emin olamadım.Max 3000 TL bandında önerileriniz var mıdır ?
keenetic hakkında ne düşünüyorsun hocam ? bunlarıda bir inceleyeyim fiber benim buraya çok zor gelmesi o pek önemli değiltenda v12
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tenda-V12 AC1200 Mbps Dual Band Kablosuz 4 x Gigabit Port Fiber Vdsl/adsl Modem Router : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Tenda-V12 AC1200 Mbps Dual Band Kablosuz 4 x Gigabit Port Fiber Vdsl/adsl Modem Router : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu TP LİNK te iyiymiş yarın bir gün fiber gelirse yeni modem almazsın
oda olurkeenetic hakkında ne düşünüyorsun hocam ? bunlarıda bir inceleyeyim fiber benim buraya çok zor gelmesi o pek önemli değil
Fiber gelir ise bu modem kullanılmaz portlar 100 mbps bunun yerine vr400 daha mantıklı olur veya keenetic extra dsl önerimdir. Hem evimde hemde yazlığımda keenetic kullanıyorum memnunumtenda v12
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tenda-V12 AC1200 Mbps Dual Band Kablosuz 4 x Gigabit Port Fiber Vdsl/adsl Modem Router : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Tenda-V12 AC1200 Mbps Dual Band Kablosuz 4 x Gigabit Port Fiber Vdsl/adsl Modem Router : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu TP LİNK te iyiymiş yarın bir gün fiber gelirse yeni modem almazsın
fiber gelme ihtimali çok uzun süre yok hocam o yüzden onu düşünümyorum ama keentic ve önerdiğiniz vr400 arasında kaldımFiber gelir ise bu modem kullanılmaz portlar 100 mbps bunun yerine vr400 daha mantıklı olur veya keenetic extra dsl önerimdir. Hem evimde hemde yazlığımda keenetic kullanıyorum memnunum
Fiyat olarak tp link ama yazılım, performans ve diğer konularda keenetic önerimdir, tp link vr300 kullanıyordum zamanında iptv de oyunlarda anlık pingler oluyordu, keenetic extra dsl, hooper router ve son olarak yazlıkta omni kullanıyorum uzaktan yönetme vs konusunda çok başarılı ama fiyat olarak zorlayacak ise tp link te işini görecektir karar seninfiber gelme ihtimali çok uzun süre yok hocam o yüzden onu düşünümyorum ama keentic ve önerdiğiniz vr400 arasında kaldım
3bin bütçem var hocam keeneticde 2.600 e var hepsiburadada o zaman ben onu sipariş geçeyimFiyat olarak tp link ama yazılım, performans ve diğer konularda keenetic önerimdir, tp link vr300 kullanıyordum zamanında iptv de oyunlarda anlık pingler oluyordu, keenetic extra dsl, hooper router ve son olarak yazlıkta omni kullanıyorum uzaktan yönetme vs konusunda çok başarılı ama fiyat olarak zorlayacak ise tp link te işini görecektir karar senin
link varmı kral bende modem bakıyorum daFiyat olarak tp link ama yazılım, performans ve diğer konularda keenetic önerimdir, tp link vr300 kullanıyordum zamanında iptv de oyunlarda anlık pingler oluyordu, keenetic extra dsl, hooper router ve son olarak yazlıkta omni kullanıyorum uzaktan yönetme vs konusunda çok başarılı ama fiyat olarak zorlayacak ise tp link te işini görecektir karar senin
3bin bütçem var hocam keeneticde 2.600 e var hepsiburadada o zaman ben onu sipariş geçeyim
link varmı kral bende modem bakıyorum da
çok bahalı bea maks 1500 var benimde bütçe![]()
Keenetic KN-2112-01TR 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Keenetic KN-2112-01TR 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic KN-2112-01TR 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 2.329,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Buradan bakabilirisn
o paraya 5 ay fatura öderim internetin![]()
Keenetic KN-2112-01TR 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Keenetic KN-2112-01TR 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic KN-2112-01TR 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 2.329,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Buradan bakabilirisn