Neler Yeni

Yardım Vdsl ve fiber destekli modem önerisi lazım

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,530
İsim
ArtiAnius
Ekstra detay vermek gerekirse genelde netflix ten film izlerler kardeşim valo cs gibi oyunlar oynar bende assetto corsa vb oyunlarda takılırım kardesim ve ben genelde youtubedan videolar izleriz zaten o yks ogrencisi kopma olmamasi çok önemli kisacasi asus n16 var evde ama acayip derecede kopartiyor o yuzden modem arayisindayim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunda fiber kullanılıyor mu hocam birde kopma sıkıntısı fln olmaz dimi
asus dsl n16 modeli dehşet kötü bir modem wifi ye bağlanabiliyor olman şaşırtıcı beni wifiden atıyordu :D

MerTreX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Orun
asus dsl n16 modeli dehşet kötü bir modem wifi ye bağlanabiliyor olman şaşırtıcı beni wifiden atıyordu :D
Düşünsene ranked da atıyor fln çok kötüydü saolsun bi guncelleme ile biraz idare ettikte sonra yine ayni oldu sonra fibere gectik zaten şimdi yine vdsl dhshhs

güzel modem alınır hocam keenetic carrier dsl ile arasındaki fark keenetic carrier dsl lan portları 100 mbps destekliyor keenetic extra dsl lan portları ise gigabit destekliyor.
Eyvallah kral bizimkilerle konuşayım onu alayim diye düşündüm

güzel modem alınır hocam keenetic carrier dsl ile arasındaki fark keenetic carrier dsl lan portları 100 mbps destekliyor keenetic extra dsl lan portları ise gigabit destekliyor.
https://www.hepsiburada.com/keeneti...02YW7R7?magaza=OVY&url_src=and-product-detail buna döndüm hocam da fark var mi sen biliyorsun diye soruyorum kusura bakma

Son düzenleme:

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
Düşünsene ranked da atıyor fln çok kötüydü saolsun bi guncelleme ile biraz idare ettikte sonra yine ayni oldu sonra fibere gectik zaten şimdi yine vdsl dhshhs

Eyvallah kral bizimkilerle konuşayım onu alayim diye düşündüm

https://www.hepsiburada.com/keeneti...02YW7R7?magaza=OVY&url_src=and-product-detail buna döndüm hocam da fark var mi sen biliyorsun diye soruyorum kusura bakma
hocam yukarıdaki mesajımda aradaki farkı belirttim.

thexlone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Batuhan
Hocam keenetic alıcaksanız yıldırım ve şimşekli havalarda bütün kabloları çekin özellikle dsl kablosunu çünkü keenetic yüksek akımdan modem yanınca garanti dışı bırakıyor modem elinizde patlıyor.
Arkadaş doğru söylüyor. Bende de keneetic carrier dsl vardı. Bir gün yağmur yağarken fişler çekili olmasına rağmen hava düzelince fişleri taktığımda modem dsl almadı. Servise gönderdiğimde akımdan dolayı yandığını öğrendim. Sonra hiç keneetic marka almadım.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
hocam yukarıdaki mesajımda aradaki farkı belirttim.
Tek fark o değil ama. Resmen donanım kas gücü farkı da var.

Carrier DSL belliki stok bitmiş. 3.199TL fiyat gerçeği yansıtmıyor ve yetkili satıcı değil.
Model sonlanıyordu bir de yakın zamanda zaten.
Extra DSL KN-2112 alabilmek daha iyi olur.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
Tek fark o değil ama. Resmen donanım kas gücü farkı da var.

Carrier DSL belliki stok bitmiş. 3.199TL fiyat gerçeği yansıtmıyor ve yetkili satıcı değil.
Model sonlanıyordu bir de yakın zamanda zaten.
Extra DSL KN-2112 alabilmek daha iyi olur.
ben attığım zaman keenetic carrier dsl 2.200tl'ydi tabii ki bütçe çıkıyorsa keenetic extra dsl alması daha iyi olur.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
ben attığım zaman keenetic carrier dsl 2.200tl'ydi tabii ki bütçe çıkıyorsa keenetic extra dsl alması daha iyi olur.
2-3 gün önce görmüştüm.
Son stoklarda bitmiş görünen o ki. Hiç bir pazaryerinde satan tek satıcının listelemeleri görünmüyor.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
2-3 gün önce görmüştüm.
Son stoklarda bitmiş görünen o ki. Hiç bir pazaryerinde satan tek satıcının listelemeleri görünmüyor.
dediğim gibi ben attığım zaman 2200tl'ydi keenetic extra dsl tabii ki daha iyi olur.

Son düzenleme:
Top Bottom