VDSL2 altyapı için İSS önerisi

Muhammet Tunçay

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
652
Max 85 lira verebilirim aylık. Taahhüt olmasını istemiyorum ve cayma bedelini karşılarsa iyi olur.

75Mbps'yi 89 liraya veren Netspeed adlı bir firma var. Ben aşırı memmunum, çıkışları TT'nin yani ping sorunu vs yok. 74.53 Download alıyorum. Maalesef cayma bedelini karşılamıyor.

75Mbps'yi 89 liraya veren Netspeed adlı bir firma var. Ben aşırı memmunum, çıkışları TT'nin yani ping sorunu vs yok. 74.53 Download alıyorum. Maalesef cayma bedelini karşılamıyor.
Cayma bedeli karşılamadığı için geçemem maalesef. Ama Türknet ya da Millenicom'a geçip memnun kalmazsam geçebilirim.

Max 85 lira verebilirim aylık. Taahhüt olmasını istemiyorum ve cayma bedelini karşılarsa iyi olur.
comnet geçebilirsin 70 tl 35 mbps paketi
Post automatically merged:

comnet dışında bi türknet önerirrim ilk ay bağlanma sıkıntısı olacak ama snra mis gibi int olacak

comnet geçebilirsin 70 TL 35 mbps paketi
Post automatically merged:

comnet dışında bi türknet önerirrim ilk ay bağlanma sıkıntısı olacak ama snra mis gibi int olacak
Şu anda kullandığım interneti bağlayınca mı kesiyorlar?

Netspeedin 75mbps lik paketini (90tl idi galiba) kullanıyorum
1617780022972.png
az önce yaptım discord, ders programı açıkken istersen kodumu verebilrim böylece hem sen hem ben 1ay bedava kullanmış oluruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,225
Üyeler
190,876
Son üye
vintagereds
Geri