Neler Yeni

Ve Öyle Bir An Gelecek Ki...

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Maalesef katılmıyorum önemsemek sadece zayıflıktır zayıf tarafını gösterdiğin zaman hiç durmadan saldırırlar bu her zaman bu şekilde oldu ve olacak
Yok doğru insan yok bu insan bunların hepsi tamamen kendini kandırmak olur
Bende sana katılmıyorum böyle karamsar olarak hayatın geçmez önemsememek güçlü olmak demek değildir senin dediğin ona geliyor umarım hayatında doğru kişiyi bulursun sanırım acı çekmişsin sen gerçi acı da çekmen lazım bunların hepsi seni güçlü yapar dirençli yapar

TİTAN.

80+ Platinum
Bende sana katılmıyorum böyle karamsar olarak hayatın geçmez önemsememek güçlü olmak demek değildir senin dediğin ona geliyor umarım hayatında doğru kişiyi bulursun sanırım acı çekmişsin sen gerçi acı da çekmen lazım bunların hepsi seni güçlü yapar dirençli yapar
Karamsarlık ile ilgili değil
Sen veya benle ilgili herkes hayatının belli bir aşamasında acı çekmek ve ders çıkarmak zorunda
Güçlü olmak istiyorsan insanları önemsememelisin
Direkt silmeyi bilmelisin doğru kişi kavramı aslında hiç bir zaman olmaz sen onun doğru kişi olduğunu düşünmeye başladığın an zayıf noktanı görür herkes yapar demiyorum ama %80i yapar önemsemek zayıflıktır duygusallık zayıflıktır bu şekilde aşırı pozitif düşünerte hayat geçmez

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Karamsarlık ile ilgili değil
Sen veya benle ilgili herkes hayatının belli bir aşamasında acı çekmek ve ders çıkarmak zorunda
Güçlü olmak istiyorsan insanları önemsememelisin
Direkt silmeyi bilmelisin doğru kişi kavramı aslında hiç bir zaman olmaz sen onun doğru kişi olduğunu düşünmeye başladığın an zayıf noktanı görür herkes yapar demiyorum ama %80i yapar önemsemek zayıflıktır duygusallık zayıflıktır bu şekilde aşırı pozitif düşünerte hayat geçmez
Senin düşüncen saygı duyarım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert
Video silinmiş ne vardı videoda