Hanaz
80+ Gold
Bana ilişki düşünmüyorum diyip agamla çikan elemanBen direkt "seni seviyorum" demiştim .d
Bana ilişki düşünmüyorum diyip agamla çikan elemanBen direkt "seni seviyorum" demiştim .d
sadBen direkt ikimizden olur mu demiştim o da hayır demişti. Ben de bence de demiştim.
sorun eğlenceli olmasında zaten ciddi bir mesele bu ayrıcı duygularını anlaman imkansız yüz yüze söylemediğin için neyse yapıcak bişey yokSahneyi söyledikten sonra kıza da dedim böyle de çok saçma oldu dizi biraz saçma dedim olsun dedi kız arkadaşlarıma sordum çok eğlenceli olmuş dediler
yok be yinede sonuç değişmeyecektiSevmeyi zehirmiş gibi söylemişsin. Onu çıkarttığında zaten normal bir açılmadan farkı kalmıyor. Bana kalırsa fazla kasmaya gerek yok. Ben o kadar kastım kendimi en sonunda direkt "Seni seviyorum" dedim ve iyi ki öyle demişim diyorum. Fazla kasmaya gerek yokmuş.
Değişecek demedim zaten. Sevmeyen sevmemiştir. Nasıl açılırsan açıl reddetecektir. Ama en azından düzgün açılmak daah iyi olabilirdi.yok be yinede sonuç değişmeyecekti
anlık gelişti en mantıklı geleni yazdım ben konuyu okursan daha iyi anlarsınDeğişecek demedim zaten. Sevmeyen sevmemiştir. Nasıl açılırsan açıl reddetecektir. Ama en azından düzgün açılmak daah iyi olabilirdi.
Biliyorum dostum. O gece okumuştum. Keşke sen açılmadan önce görseymişim o konuyu.anlık gelişti en mantıklı geleni yazdım ben konuyu okursan daha iyi anlarsın
keşke açılmasaydım boş iş olduBiliyorum dostum. O gece okumuştum. Keşke sen açılmadan önce görseymişim o konuyu.
Yav böyle düşünme. Hiç açılmasaydın ne olacaktı?keşke açılmasaydım boş iş oldu
hala aklımda olucaktı açılma fikriYav böyle düşünme. Hiç açılmasaydın ne olacaktı?
Hiç bir şey kazanmayacaktın aksine kaybedecektin. Mesela ben geç açıldığıma pişman oldum. Keşke daha önce açılsaymışım diyorum şimdi.hala aklımda olucaktı açılma fikri
kabul etrseydi bende derdimHiç bir şey kazanmayacaktın aksine kaybedecektin. Mesela ben geç açıldığıma pişman oldum. Keşke daha önce açılsaymışım diyorum şimdi.