Neler Yeni

Ve sonunda sevdiğim kıza açıldım

Rulep

80+ Gold
yukarıda arkadaşın dediği gibi komedi filminden yapman biraz garip olmuş onun harici güzel

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,722
İsim
Lokman Doğan
tucco gastro pub
Mesaj otomatik birleştirildi:

@BixiBlake Bi dk? Sen nerden biliyon lan?
ohoo olumm yeni değiliz bayağıdır takip ediyorum yazılarını cksfkak ki ben de adanalıyım die aklımda .d
güzel mekan , kazım büfeden muzlu süt ısmarla kıza

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
adam gibi adam bence güzeldi en azından klasik şekilde açılmadım
Kral açık oldun eyvallahta altındaki psikolojik mesaj insanı rahatsız ediyor. Sen sevdiğin için başkasının yılını ne diye zehir edesin ? Sen de insansın sevmen gayet normal ve güzelde. Reddetti diye takma yakısıklı adamsın kız mı yok sana 🫵
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olsun kral sende sıkma canını hepsi bir ders ve yaşanmışlık. Yanlış açıldığını da düşünüyorsan bir dahaki için iyi bir ders olmuştur en azından. Bana kalırsa bu işler sanaldan olacak şeyler değil. En başta orada kaybedersin zaten ve açık olman lazım. Öküz gibi git direkt bir şey olmadan seviyorum deme ama biraz anladıysa karşı taraf en azından saklanıcak bir şey değil güzelce söylenebilir gayet de.

Kara*

80+ Silver
Boşver değmez üzülmene kırılmana anladık o sevgi yüzünden bozuyor seni ama beraber olunca sanki her şey iyi olacak mı sanıyorsun? bir süre ihihi ohoho sevgiliyiz yehu çok güzel modları sonra yine sorunlar araya bir girerdi yine yanan sen olurdun. Söylemesi kolay bunları sevginin karşısında ama ciddi anlamda değmiyorsa bırakıcan dostum hayatına yeni insanlar elbet girer sen tecrübe kazanmana bak.

Top Bottom