Cihangir
80+ Gold
Uygunsuz davranış
sen kimsinki veletCihangir arkadaş akıllında umarım şimdi Sen ekonomistmisin dedi bana
sen kimsinki veletCihangir arkadaş akıllında umarım şimdi Sen ekonomistmisin dedi bana
Arkadaş seni raporladım. Sen sanki amerikada 30 sene ekonomi okudunsen kimsinki velet
Bunların farkındayım. Enflasyon kadar yapılacak dendi. %30 yapıldı kalanı nerde haniMaaş arttıkça daha fazla para basmak zorunda kalıyoruz öyle oluncada para gitgide değersizleşiyor. maaş ne kadar artarsa onun 2 katı herşeye zam geliyor zam haberi sevindirici bir şey değil
Düşünceleriniz neler dostlar ?
Benim diyeceğim hep aynıdır; Kaşıkla ver, kepçeyle al sistemi. Zamlar yakındır yani
2022 ARA ZAMLI ASGARİ ÜCRETİ;
5.500 ₺
Abi zam gelmesi iyi bir şey demek deyil dolar gine zirve yapıcak demek
Sat altın al bence 1.5k olunca gram hop para 1.5xElimde 13k değerinde sistem var haftaya alıcısı var satıp direkt altın mi alsam yoksa önümüzdeki ayı mı beklesem satmak için ?
Para katlamasinda değilim korusa yeter kirkor reis gibiSat altın al bence 1.5k olunca gram hop para 1.5x
Girdik bı alamete gidiyoruz kıyamete hocamDüşünceleriniz neler dostlar ?
Benim diyeceğim hep aynıdır; Kaşıkla ver, kepçeyle al sistemi. Zamlar yakındır yani
2022 ARA ZAMLI ASGARİ ÜCRETİ;
5.500 ₺
Alıntıyı görüntüle
keşke hiç yapılmasaydı emin ol şimdiki halimizi mumla arıcazBunların farkındayım. Enflasyon kadar yapılacak dendi. %30 yapıldı kalanı nerde hani
Altın hep korur sıkıntı olmaz o konuda. Zaten 1.5x olursa da koruyor sadecePara katlamasinda değilim korusa yeter kirkor reis gibi