bu ülke durup dururken bu hale gelmedi bir anda düzelmesini beklemeyin. önümüzde uzun seneler var."Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır."
Bir anda düzelecek demedim ki zaten?bu ülke durup dururken bu hale gelmedi bir anda düzelmesini beklemeyin. önümüzde uzun seneler var.
pc alma hayallerimizi birkaç yılcık daha erteleyelim .dLan ne güzel ekran kartı alacaktım ya
hiç zam yapmasa böyle bıraksa daha iyi elleme aga yapma maaşa fln zam ya, o zam yaptıkça durumumuz daha da kötü oluyor insanlar anlamıyor amaabi 10k asgari ücret olsa bile yetmez adam 4-5k ev kirası ödüyor neyin tribindeler bunlar. 1 hafta sonra ürünlerin fiyatları 2katı olacak. Bunlar ülkeyi ne hale getiriyorlar anlamıyorum.
Annem bugün hastaneye 1 saat sonuç almaya gitti asıl sonuç; doktorlar grevde çalışmıyorlar Hükümet eleştirisi gibi olacak ama bu millet bu şekilde nereye kadar gidecek
pc alma hayallerimizi birkaç yılcık daha erteleyelim .d
Mesaj otomatik birleştirildi:
hiç zam yapmasa böyle bıraksa daha iyi elleme aga yapma maaşa fln zam ya, o zam yaptıkça durumumuz daha da kötü oluyor insanlar anlamıyor ama
Bir kaç milyar yılcık daha erteleyelim Ama Allah C.C bize yardım edecek ve bu zor durumdan bizi kurtarcak (!)pc alma hayallerimizi birkaç yılcık daha erteleyelim .d
Hayırlısıyla gökten bi 3090lı pc inmesini bekliyorumBir kaç milyar yılcık daha erteleyelim Ama Allah C.C bize yardım edecek ve bu zor durumdan bizi kurtarcak (!)
-Recep Tayyip Erdoğan
ya nerede sürekli asgeri ücrete zam yaptığı görülmüş ki yılda 1-2 defa asgeri ücrete zam geliyor şaka gibiHer sene aynı şey çoğu şey inanılmaz derece zamlanıyor asgari ücreti arttırıyoruz aşırı extrem şeyler olmadıkça ürün fiyatları da asgari ücret de sabit kalmalı
Ertlemeyelim unutmak daha iyipc alma hayallerimizi birkaç yılcık daha erteleyelim .d