Vega 64 hakinda görüşleriniz.

Riperlzm

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba arkadaslar, ben Viyannada yasiyorum ve Amd Radeon rx Vega 64 almaya karar verdim. Vega 64ü 250€ ya alabiliyorum yani 1800lira felan. Bence bu Fiyata cok iyi. Gtx 1080 450€. Vega 64 iyi mi? düşünceleriniz nedir bu Kart hakinda?

*Yurt Dışında cok ucuz Bilgisayar toplaması*

Fiyatına göre çok iyi. Ucuz ama umarım vergileri de hesaplamışsınızdır.
Ben olsam tercih etmezdim, 5700XT gibi kartlara bakın. Vega kartlar artık pek kullanılası değiller.

Vega 56 bak derim. Zaten 64 biosu atılarak aynı kart yapılabiliyor ve daha ucuza gelir. UV+OC ile 1080' i geçiyor Vega 56.

• Beğen
Reaksiyonlar: 0W3R
Merhaba arkadaslar, ben Viyannada yasiyorum ve Amd Radeon rx Vega 64 almaya karar verdim. Vega 64ü 250€ ya alabiliyorum yani 1800lira felan. Bence bu Fiyata cok iyi. Gtx 1080 450€. Vega 64 iyi mi? düşünceleriniz nedir bu Kart hakinda?

gayet güzel kart kullandım vega 64

Dediğim gibi Vega 56 alıp biraz uğraşmak çok daha ucuza getirir ve aynı performansı hatta daha iyi performansı yakalayabilirsin.

EĞER BÜTÇEN VAR İSE KESİNLİKLE TAVSYE EDİLECEK ALINACAK BİR KART BAZILARI KULLANICI FLN YOK DEMİŞER SEN ONLARA BAKMA KULLANICISI OLMAMAMSI KÖTÜ OLDUĞU ANLAMINA GELMEZ Bİ ARKADAŞ VEGA 56 OC YAPABİLİRSİN DEMİŞ BANA KALIRSA SOĞUTMANDA İYİYSE VEGA 56 ALIP DEDİĞİ GİBİ OC YAPMAN DAHA MANTIKLI OLUR İYİ GÜNLER.

Geri