VENTO KASA ALINIR MI

utkusuna

80+
Reaksiyon skoru
52
Baktığım hazır sistemde Asus Vento VG07F kasa var. Kasanın incelemesi yok veya forumda herhangi bir şekilde konusu geçmemiş. Sanırım yakında çıkmış. PSU olarak FSP Hyper K 600W 80+ Plus Güç Kaynağı alacağım. Kasanın özelleştirme seçeneği yok. Beğenilmeyen Vento kasalarından 120-130 TL kadar daha pahalı. Sizce alınır mı? Alırsam beni üzer mi?

Baktığım hazır sistemde Asus Vento VG07F kasa var. Kasanın incelemesi yok veya forumda herhangi bir şekilde konusu geçmemiş. Sanırım yakında çıkmış. PSU olarak FSP Hyper K 600W 80+ Plus Güç Kaynağı alacağım. Kasanın özelleştirme seçeneği yok. Beğenilmeyen Vento kasalarından 120-130 TL kadar daha pahalı. Sizce alınır mı? Alırsam beni üzer mi?
Alınmaz bence.
Hava almaz gibi duruyor.

Hocam o konuda başlık hatası var VG04F den bahsediyor ben VG07F yi soruyorum.

Forumda bahsettiğiniz kasayı kullanan pek yok sanırım, kullanıcı yorumlarını okuyun.

Kasa için bütçeniz ne kadardı kasa hakkında pek bilgi bulamadım ve PSU'da dahil mi ?
PSU yu yukarıda belirttim PSU dahil değil kasaya ancak hazır sistem olduğundan kasayı özelleştirme alternatifi sunmamışlar. Bana kalsa Spec Delta, MB511 veya Dark Guardian alacaktım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,708
Üyeler
174,767
Son üye
gdinc
Geri