- Bütçe
- 45000
Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.
Hocam emin değilim ama diğer pcle 5 yazan kasalarda gen5 olmuş oluyo galiba,yinede tam emin değilim beni hemen dinlemeyinayın başında bu sistemi almayı düşünüyorum ancak sitede atx 3.0 halinin stoklarda olmadığı yazıyor sizce tahmini ne zaman gelir çünkü bilgisayarımı sattım hemen diğer ayın başında almak istiyorum?Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
250 Lira fark ile CMT318 modelini seçersen Abdullah'ın videoda ki psu ile aynı psu bence öyle yap 250 liraya bu gün tavuk dürüm alınıyorayın başında bu sistemi almayı düşünüyorum ancak sitede atx 3.0 halinin stoklarda olmadığı yazıyor sizce tahmini ne zaman gelir çünkü bilgisayarımı sattım hemen diğer ayın başında almak istiyorum?Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
ben satın alıcam ama video'da yenilenmiş diyordu kasanın güç kaynağı için senin önerdiğinde yenilenmiş mi oluyor250 Lira fark ile CMT318 modelini seçersen Abdullah'ın videoda ki psu ile aynı psu bence öyle yap 250 liraya bu gün tavuk dürüm alınıyor![]()