Vento VG4200S 750W 80+ Bronze Kasanın ATX V3.0 GEN5 versiyonu yok

BlooAveng

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
45000
ayın başında bu sistemi almayı düşünüyorum ancak sitede atx 3.0 halinin stoklarda olmadığı yazıyor sizce tahmini ne zaman gelir çünkü bilgisayarımı sattım hemen diğer ayın başında almak istiyorum?

ayın başında bu sistemi almayı düşünüyorum ancak sitede atx 3.0 halinin stoklarda olmadığı yazıyor sizce tahmini ne zaman gelir çünkü bilgisayarımı sattım hemen diğer ayın başında almak istiyorum?
Hocam emin değilim ama diğer pcle 5 yazan kasalarda gen5 olmuş oluyo galiba,yinede tam emin değilim beni hemen dinlemeyin

250 Lira fark ile CMT318 modelini seçersen Abdullah'ın videoda ki psu ile aynı psu bence öyle yap 250 liraya bu gün tavuk dürüm alınıyor :D

250 Lira fark ile CMT318 modelini seçersen Abdullah'ın videoda ki psu ile aynı psu bence öyle yap 250 liraya bu gün tavuk dürüm alınıyor :D
ben satın alıcam ama video'da yenilenmiş diyordu kasanın güç kaynağı için senin önerdiğinde yenilenmiş mi oluyor

Geri