Ver şu key i artik!

eyupseker

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,592
Lazimbana dan key aldım. Adamlar mail ine gönderdik diyor. Benim mail de bir şey yok adamlara rica ettim tekrar gönderebilirmisiniz diye 6 saattir cevap yok. Köydeyim karta para da yükleyemiyorum. Almam lazım o key i ne yapcam şimdi ya

Lazimbana dan key aldım. Adamlar mail ine gönderdik diyor. Benim mail de bir şey yok adamlara rica ettim tekrar gönderebilirmisiniz diye 6 saattir cevap yok. Köydeyim karta para da yükleyemiyorum. Almam lazım o key i ne yapcam şimdi ya

Mailin SPAM bölümüne baktınız mı . Mail oraya düşmüş olabilir.

satıcıyla veya müşteri hizmetleriyle iletişime geç

reklamlar bölümüne ve spam ve çöp kutusu bölümlerine bakın ve bulucaksınızdır bulamazsanız ya siz körsünüzdür yada adamlar dolandırıcılığa tam siz aldığınızda başlamıştırlar :D :D

Noldu, aldınızmı keyi? bende ordan almayı düşünüyorum.

Noldu, aldınızmı keyi? bende ordan almayı düşünüyorum.
Maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reklamlar bölümüne ve spam ve çöp kutusu bölümlerine bakın ve bulucaksınızdır bulamazsanız ya siz körsünüzdür yada adamlar dolandırıcılığa tam siz aldığınızda başlamıştırlar :D :D
Bulamadım maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,327
Üyeler
187,028
Son üye
yasin123
Geri