Neler Yeni

Yardım VERGİ İNDİRİMİ ILE M34vsNOTE 12VS C55

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Güven
En İyi Cevap
Hocam peki nasıl aldınız.Kendi üzerinize hat aldınız değil mi benim hattım babamın üstüne kendi üstüme hat almam mı lazım. Şuan teknosa mağazasında 8999 oldu almayı düşünüyoruz. Aslında kardeşime vermeyi düşünüyorum siz kullanıyorsunuz şuan bir takip yapılıyor mu.Keni hattımı o telefona takıp kardeşime versem kullansam olur mu sizce.
Telefona geçelim %100 batarya ortalama klasik kullanımda ne kadar gidiyor? Kamerası nasıl? Mİ yazılımı o kadar da kötü mü. neden redmi 12 değil de note 12 tercih ettiniz. Bu fiyatta önerir misiniz. 120 herz farkını hissetiniz mi. Bunlardan başka artılarını eksilerini yazarsanız çok minnettar kalıcağım. Değerli vaktiniz için teşekkür ederim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan A24 de düşünüyorum...

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert
Hocam gerçekten çok teşekkür ederim emek edip bu kadar uzun yazmışsınız gerçekten ne kadar çekmiyor etsem azdır. Şimdi aklıma geldi İzmir'in en merkezi yerlerinden birinde oturuyorum şuan A30'um var hangi hat alırsam alayım tel eçkmiyo annemin kıytırık reeder'ı bile çekerken sizde öyle şebeke sorunu varmı. Ben Note 12'ye ısındım ama şuan indirimle A24'ün teknosada 7699 olması aklımı çeliyor şuan

A24'dede dokunmatikten yana şikayet etmiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Güven

A24'dede dokunmatikten yana şikayet etmiş.
teknoloji işi şans işi her telefonda oluyodur bunlar

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
anladım hocam her şey için çok teşekkürler gerçekten çok yardımınız dokundu.Saygılar

ettim tabii ki de daha iyi cvp verilemezdi zaten hocam
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Daha da sorularınız varsa sorabilirsiniz hiç sorun değil. Ayrıca dua etmeniz yeterli

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mehmet Ali
Sırf MIUI 'ın ne kadar leş bir OS olması bile xiaomi almamak için başlı başına bir sebep. Samsung al geçç.
Cihazı aldın mı bilmiyorum ama arkadaşın dediği gibi miui bulaşma 3 yıl çektim yazılım sorunları bitmez bitmiyor..

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
teknoloji işi şans işi her telefonda oluyodur bunlar
biraz öyle ama bazı modellerde kronik sorunlar olabiliyor örneğin note 7nin patlaması gibi çok ütopik bi örnek ama öyle maalesef tasarım hataları olabiliyor.

Cihazı aldın mı bilmiyorum ama arkadaşın dediği gibi miui bulaşma 3 yıl çektim yazılım sorunları bitmez bitmiyor..
ben 5 yıldır kullanıyorum hep memnunum siz ne çektiniz bilmiyorum ama bence kullanmayı bilmekte önemli (;

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert
biraz öyle ama bazı modellerde kronik sorunlar olabiliyor örneğin note 7nin patlaması gibi çok ütopik bi örnek ama öyle maalesef tasarım hataları olabiliyor.

ben 5 yıldır kullanıyorum hep memnunum siz ne çektiniz bilmiyorum ama bence kullanmayı bilmekte önemli (;
Miumi 13 sorunlu diyorlarda 14 için bilmiyorum

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Miumi 13 sorunlu diyorlarda 14 için bilmiyorum
ben 10 ve 11 kullandım şimdi direkt 14e geçtim (çağ atladım) 13ü bilmiyorum 14 gayet memnunum ve hyperOS konusunda yükseldim açıkçası ve umutluyum.

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert
ben 10 ve 11 kullandım şimdi direkt 14e geçtim (çağ atladım) 13ü bilmiyorum 14 gayet memnunum ve hyperOS konusunda yükseldim açıkçası ve umutluyum.
Yazılım mı HyperOS

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Yazılım mı HyperOS
miui yerini alacak bi arayüz HyperOS.

Hocam gerçekten çok teşekkür ederim emek edip bu kadar uzun yazmışsınız gerçekten ne kadar çekmiyor etsem azdır. Şimdi aklıma geldi İzmir'in en merkezi yerlerinden birinde oturuyorum şuan A30'um var hangi hat alırsam alayım tel eçkmiyo annemin kıytırık reeder'ı bile çekerken sizde öyle şebeke sorunu varmı. Ben Note 12'ye ısındım ama şuan indirimle A24'ün teknosada 7699 olması aklımı çeliyor şuan
birde hocam eklemeyi unuttum samsung adaptör bile koymazken kutusuna note 12 33w şarj adaptörü, kablosu(kablo hepsinde çıkıyor da), üzerine kılıfı ve ekran koruyucusu ile birlikte geliyor. Düşündüğünüzde min 500 lira daha samsung telefonu aldıktan sonra masraf yapmanız gerek kılıf, jelatin, orijinal adaptör vs. derken (500tl takribi söyledim adaptör fiyatını bilmiyorum)

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Ne zaman çıkacak?
2024 ilk çeyrekte yayınlanacağı söyleniyor. Çinde yayınlanmış ocak sonuna kadar herkese ulaşacakmış ayrıca yine çinde yeni model telefonlarda kurulu geliyormuş genel olarak herkes memnunmuş özellikle stabilizasyon akıcılık olarak. en basidinden miui 20gb 30gb gibi alan kaplarken hyperos 8gb yer kaplayacağını söylüyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Güven
miui yerini alacak bi arayüz HyperOS.

birde hocam eklemeyi unuttum samsung adaptör bile koymazken kutusuna note 12 33w şarj adaptörü, kablosu(kablo hepsinde çıkıyor da), üzerine kılıfı ve ekran koruyucusu ile birlikte geliyor. Düşündüğünüzde min 500 lira daha samsung telefonu aldıktan sonra masraf yapmanız gerek kılıf, jelatin, orijinal adaptör vs. derken (500tl takribi söyledim adaptör fiyatını bilmiyorum)
evet onu biliyorum çok iy ama a24 1300tl daha ucuz o farkı kapar

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert
2024 ilk çeyrekte yayınlanacağı söyleniyor. Çinde yayınlanmış ocak sonuna kadar herkese ulaşacakmış ayrıca yine çinde yeni model telefonlarda kurulu geliyormuş genel olarak herkes memnunmuş özellikle stabilizasyon akıcılık olarak. en basidinden miui 20gb 30gb gibi alan kaplarken hyperos 8gb yer kaplayacağını söylüyorlar.
Güzele benziyor sorunsuz çıkarsa kullanırım

evet onu biliyorum çok iy ama a24 1300tl daha ucuz o farkı kapar
A24 1300tl daha ucuz diyorsunuz ama aldıktan sonra Kılıf + Adaptör + Kırılmaz cam vb. alınca o arada ki fark ne kadar olur bilinmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,045
Üyeler
166,315
Son üye
ataberk1443
Top Bottom