Neler Yeni

Yardım VERGİ İNDİRİMİ ILE M34vsNOTE 12VS C55

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Güven
En İyi Cevap
Hocam peki nasıl aldınız.Kendi üzerinize hat aldınız değil mi benim hattım babamın üstüne kendi üstüme hat almam mı lazım. Şuan teknosa mağazasında 8999 oldu almayı düşünüyoruz. Aslında kardeşime vermeyi düşünüyorum siz kullanıyorsunuz şuan bir takip yapılıyor mu.Keni hattımı o telefona takıp kardeşime versem kullansam olur mu sizce.
Telefona geçelim %100 batarya ortalama klasik kullanımda ne kadar gidiyor? Kamerası nasıl? Mİ yazılımı o kadar da kötü mü. neden redmi 12 değil de note 12 tercih ettiniz. Bu fiyatta önerir misiniz. 120 herz farkını hissetiniz mi. Bunlardan başka artılarını eksilerini yazarsanız çok minnettar kalıcağım. Değerli vaktiniz için teşekkür ederim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan A24 de düşünüyorum...
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Güven
Güzele benziyor sorunsuz çıkarsa kullanırım

A24 1300tl daha ucuz diyorsunuz ama aldıktan sonra Kılıf + Adaptör + Kırılmaz cam vb. alınca o arada ki fark ne kadar olur bilinmez.
adaptör 450 kılıf 100 cam da 100 desen 650 olur

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert
2024 ilk çeyrekte yayınlanacağı söyleniyor. Çinde yayınlanmış ocak sonuna kadar herkese ulaşacakmış ayrıca yine çinde yeni model telefonlarda kurulu geliyormuş genel olarak herkes memnunmuş özellikle stabilizasyon akıcılık olarak. en basidinden miui 20gb 30gb gibi alan kaplarken hyperos 8gb yer kaplayacağını söylüyorlar.
Hangi telefonlara geleceğini görebiliyor muyuz? Redmi Note 12'e gelir mi? Gerçekten çok güzele benziyor.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Hangi telefonlara geleceğini görebiliyor muyuz? Redmi Note 12'e gelir mi? Gerçekten çok güzele benziyor.
redmi note 12 kesin gelecek hocam.

1701035459999.png

ilk etapta (2023 itibarı ile) alacak cihazlar listesinde redmi serisinden hiç cihaz yok (5 6 cihaz mı ne var) ama 2024 yılı içerisinde güncelleme alacak. Zaten miui 15 geliştirilmediği için android 14 alacak her xiaomi cihaza hyperOS eninde sonunda gelecektir diye düşünüyorum.

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert
redmi note 12 kesin gelecek hocam.

Alıntıyı görüntüle

Sadece Redmi 12 görünce Note gelmez diye düşünmüştüm, çünkü hepsinde Redmi Note yazarken bunda sadece Redmi yazıyor

Sadece Redmi 12 görünce Note gelmez diye düşünmüştüm, çünkü hepsinde Redmi Note yazarken bunda sadece Redmi yazıyor
Üstte Redmi Note 12 4G yazıyormuş pardon.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10

Üstte Redmi Note 12 4G yazıyormuş pardon.
redmi 12 ile redmi note 12 farklı cihazlar hocam. Ayrıca 2023 yılı içerisinde çıkmış telefona hiç güncelleme göndermemek gibi bir şey yapmazlar zannetmiyorum çünkü zaten kutudan miui14 ile çıkıyor cihaz. Çıktığı şekliyle bırakmazlar.

telefon çıkar çıkmaz desteğini kesmezler bence

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert
redmi 12 ile redmi note 12 farklı cihazlar hocam. Ayrıca 2023 yılı içerisinde çıkmış telefona hiç güncelleme göndermemek gibi bir şey yapmazlar zannetmiyorum çünkü zaten kutudan miui14 ile çıkıyor cihaz. Çıktığı şekliyle bırakmazlar.

telefon çıkar çıkmaz desteğini kesmezler bence
Ben Redmi Note 12 almıştım, Redmi Note 12 4G diye yazıyor yukarıda

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak